De Wereld Rond Met Timon & Pumbaa 1996

Originele titel: Around the World With Timon & Pumbaa

  • 6.3 53 stemmen
  • 70 min
  • Animatie Familie Komedie
Trailer afspelen

De eerste stop is... 'Koning Zwijn'. Pumbaa wordt als een vorst behandeld wanneer de eilandbewoners denken dat hij hun lang verloren gewaande koning is! Ware vriendschap wordt op de proef gesteld als Pumbaa rijk wordt en de gemene boef Quint zijn goud steelt in 'Naar de Yukon met Pumbaa en Timon'. Vervolgens treden Timon & Pumbaa op als koppelaars voor een stel smoorverliefde vliegende eekhoorns in ín de ban van Saskatchewan'. In 'Braziliaanse belevenissen' zijn er beschermelingen in de jungle van de Amazone als Timon & Pumbaa een paar slangen te slim af moeten zijn omdat zij hen willen opdienen als avondeten.


Stream De Wereld Rond Met Timon & Pumbaa (1996) online in België

Wil je De Wereld Rond Met Timon & Pumbaa (1996) kijken? Is de film De Wereld Rond Met Timon & Pumbaa met Quinton Flynn te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je De Wereld Rond Met Timon & Pumbaa kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 3 mei 1996
  • Speelduur 70 minuten
  • Genres Animatie, Familie & Komedie
  • Productiebedrijven Disney Television Animation
  • Productielanden United States of America

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film De Wereld Rond Met Timon & Pumbaa (1996) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film De Wereld Rond Met Timon & Pumbaa (1996) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film De Wereld Rond Met Timon & Pumbaa (1996) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film De Wereld Rond Met Timon & Pumbaa (1996) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je De Wereld Rond Met Timon & Pumbaa (1996) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film De Wereld Rond Met Timon & Pumbaa (1996) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film De Wereld Rond Met Timon & Pumbaa (1996) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

De Wereld Rond Met Timon & Pumbaa (1996) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

De Wereld Rond Met Timon & Pumbaa (1996) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

De Wereld Rond Met Timon & Pumbaa (1996) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

De Wereld Rond Met Timon & Pumbaa (1996) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. De Wereld Rond Met Timon & Pumbaa (1996) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.