Cool World 1992

  • 5.6 699 stemmen
  • 97 min
  • Animatie Komedie Fantasie
Trailer afspelen

De veroordeelde cartoonist Jack Deebs weet uit de gevangenis te ontsnappen door de strip Cool World te tekenen, waarin de sensuele, maar geslepen Holli Would de hoofdfiguur is. De striptekenaar wordt echter een gevangene van zijn eigen verbeelding als Holli hem weet over te halen Cool World te betreden met het plan hem te verleiden en hiermee zichzelf tot leven te wekken. Een cynische detective ' het enige andere menselijke wezen in Cool World ' confronteert Jack met de wet: Noids (mensen) mogen geen relatie aangaan met stripfiguren. Maar als Holli in Las Vegas in een mens verandert, blijkt het vlees zwakker dan de inkt en begint een achtervolging door fictie en werkelijkheid waarbij beide werelden dreigen te worden vernietigd. Door de spetterende mix van animatiebeelden en 'echte' filmbeelden is Cool World een lust voor het oog.


Stream Cool World (1992) online in België

Wil je Cool World (1992) kijken? Is de film Cool World met Kim Basinger te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Cool World kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Cool World te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Cool World (1992) is te huur op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video om online te kijken.

Download ondertiteling voor deze film Cool World (1992)
Cool.World.1992.DVDRip.XviD.iNTERNAL-KMS Downloaden
Cool.World.1992.1080p.WEBRip.DD5.1.H.264-Web4HD Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 10 juli 1992
  • Speelduur 97 minuten
  • Genres Animatie, Komedie & Fantasie
  • Productie budget $30,000,000
  • Opbrengst $14,100,000
  • Productiebedrijven Paramount & Bakshi Animation
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Cartoon, Seduction, Comic book, Alternate dimension, Adult animation, Cartoonist & Live action and animation.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Cool World (1992) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Cool World (1992) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video.

De film Cool World (1992) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Cool World (1992) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Cool World (1992) huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Cool World (1992) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Cool World (1992) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Cool World (1992) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Cool World (1992) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Cool World (1992) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Cool World (1992) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Cool World (1992) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Cool World (1992) met Kim Basinger kopen of huren op Apple TV in België.