Hot Wheels: AcceleRacers - De Snelheid van de Stilte 2005

Originele titel: Hot Wheels AcceleRacers: The Speed of Silence

Hier zijn de meest opwindende auto's, de meest coole muziek en de beste rijders in deze supersnelle race om de wereld te redden!

  • 7.9 18 stemmen
  • 60 min
  • Animatie Familie
Trailer afspelen

De Teku en de Metal Maniacs teams gaan de confrontatie aan in een adembenemende jacht op de Accele-Charger(TM) aan de finish van twee nieuwe racewerelden: het Water Domein en het Metro Domein. Met hogesnelheidsbanen, haarspeldbochten en doodsverachtende sprongen in de baan kunnen ze gemakkelijk ontsnappen aan aanvallen van auto's etende haaien! Maar wanneer de Racing Drones verschijnen met de auto's etende Drone Sweeper(TM) wordt de inzet maximaal. Intussen zijn Dr. Tezia en zijn team bezig het geheim van het vermogen van de Accele-Charger(TM) te ontrafelen in de hoop een voorsprong op de geduchte drones en hun precieze rijkunsten te verkrijgen. Hier zijn de meest opwindende auto's, de meest coole muziek en de beste rijders in deze supersnelle race om de wereld te redden! Plus vier Bonus micro-afleveringen in het Afgrond Domein en het IJs Domein.


Stream Hot Wheels: AcceleRacers - De Snelheid van de Stilte (2005) online in België

Wil je Hot Wheels: AcceleRacers - De Snelheid van de Stilte (2005) kijken? Is de film Hot Wheels: AcceleRacers - De Snelheid van de Stilte met Andrew Francis te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Hot Wheels: AcceleRacers - De Snelheid van de Stilte kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zaterdag 19 maart 2005
  • Speelduur 60 minuten
  • Genres Animatie & Familie
  • Productiebedrijven Mainframe Entertainment, Mattel & Warner Bros. Television
  • Productielanden Canada

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Hot Wheels: AcceleRacers - De Snelheid van de Stilte (2005) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Hot Wheels: AcceleRacers - De Snelheid van de Stilte (2005) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Hot Wheels: AcceleRacers - De Snelheid van de Stilte (2005) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Hot Wheels: AcceleRacers - De Snelheid van de Stilte (2005) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Hot Wheels: AcceleRacers - De Snelheid van de Stilte (2005) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Hot Wheels: AcceleRacers - De Snelheid van de Stilte (2005) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Hot Wheels: AcceleRacers - De Snelheid van de Stilte (2005) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Hot Wheels: AcceleRacers - De Snelheid van de Stilte (2005) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Hot Wheels: AcceleRacers - De Snelheid van de Stilte (2005) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Hot Wheels: AcceleRacers - De Snelheid van de Stilte (2005) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Hot Wheels: AcceleRacers - De Snelheid van de Stilte (2005) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Hot Wheels: AcceleRacers - De Snelheid van de Stilte (2005) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.