Hot Wheels: AcceleRacers - De Ultieme Race 2005

Originele titel: Hot Wheels AcceleRacers: The Ultimate Race

Zet je schrap voor de rit van je leven met deze superspannende en allerlaatste Hot Wheels AcceleRacers film!

  • 8.4 22 stemmen
  • 60 min
  • Animatie Familie
Trailer afspelen

Rivalen worden reddende race-engelen in de laatste AcceleRacers film! Kurt beraamt een plan om zijn gevangen broer Wylde te bevrijden, maar dan moeten de teku en Metal Maniacs teams wel de handen in elkaar slaan....niet zo eenvoudig na jaren van bittere en intense rivaliteit! Om Wylde op te sporen, openen de raceteams het portaal naar het Kosmisch Domein, een uiterst grillig cicuit dat een "loopje" neemt met de zwaartekracht, en infiltreren ze het Hoofdkwartier van de Racing Drones. Het openen van het portaal blijkt echter niet zo'n verstandige zet, want zo krijgt Gelorum toegang tot de Acceledrome en kan ze de Accele-Charger stelen. Terwijl de teku en Metla Maniacs teams er alles uit persen om Wylde te redden, gebruikt Gelorum de Accele-Charger om als winnaar over de allerlaatste eindstreep te suizen....tenzij Vert haar kan tegenhouden. Zet je schrap voor de rit van je leven met deze superspannende en allerlaatste Hot Wheels AcceleRacers film!


Stream Hot Wheels: AcceleRacers - De Ultieme Race (2005) online in België

Wil je Hot Wheels: AcceleRacers - De Ultieme Race (2005) kijken? Is de film Hot Wheels: AcceleRacers - De Ultieme Race met Andrew Francis te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Hot Wheels: AcceleRacers - De Ultieme Race kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zaterdag 1 oktober 2005
  • Speelduur 60 minuten
  • Genres Animatie & Familie
  • Productiebedrijven Mainframe Entertainment, Mattel & Warner Bros. Television
  • Productielanden Canada

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Hot Wheels: AcceleRacers - De Ultieme Race (2005) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Hot Wheels: AcceleRacers - De Ultieme Race (2005) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Hot Wheels: AcceleRacers - De Ultieme Race (2005) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Hot Wheels: AcceleRacers - De Ultieme Race (2005) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Hot Wheels: AcceleRacers - De Ultieme Race (2005) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Hot Wheels: AcceleRacers - De Ultieme Race (2005) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Hot Wheels: AcceleRacers - De Ultieme Race (2005) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Hot Wheels: AcceleRacers - De Ultieme Race (2005) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Hot Wheels: AcceleRacers - De Ultieme Race (2005) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Hot Wheels: AcceleRacers - De Ultieme Race (2005) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Hot Wheels: AcceleRacers - De Ultieme Race (2005) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Hot Wheels: AcceleRacers - De Ultieme Race (2005) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.