Hollywood Monster 1987

  • 5.0 27 stemmen
  • 90 min
  • Horror Fantasie Sciencefiction Familie Komedie
Trailer afspelen

Warren McCloud en zijn vriend en partner Fred zijn twee jonge horrorfilmmakers, die constant gelgebrek hebben. op Warren's 21ste verjaardag wordt hem het testament van zijn grootvader voorgelezen en komt hij uiteindelijk te weten diens erfenis inhoudt. Het blijkt een pandbrief te zijn waarmee de jongens een koffer krijgen die vol zit met allerlei souvenirs, o.a. een mysterieuze oude klok. Deze koffer brengt hen in een gevaarlijke strijd met een filmbons om het bezit van een filmstudio, die is opgericht door Warren's grootvader. De filmbons stelt alles in het werk om de koffer in handen te krijgen. Wanneer de oude klok om middernacht slaat gebeuren er vreemde dingen, die Warren een fantastisch idee voor een nieuwe film geven. De achtervolger zit echter niet stil en er volgt een ware "geestenjacht" door Hollywood, waarbij de twee jonge filmmakers naar het oude huis van de grootvader worden geleid. In dat huis ligt het geheim, de sleutel tot het ware eigenaarschap van de filmstudio.


Stream Hollywood Monster (1987) online in België

Wil je Hollywood Monster (1987) kijken? Is de film Hollywood Monster met Jason Lively te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Hollywood Monster kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 25 juni 1987
  • Speelduur 90 minuten
  • Genres Horror, Fantasie, Sciencefiction, Familie & Komedie
  • Productiebedrijven Centropolis Film Productions
  • Productielanden United States of America

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Hollywood Monster (1987) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Hollywood Monster (1987) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Hollywood Monster (1987) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Hollywood Monster (1987) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Hollywood Monster (1987) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Hollywood Monster (1987) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Hollywood Monster (1987) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Hollywood Monster (1987) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Hollywood Monster (1987) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Hollywood Monster (1987) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Hollywood Monster (1987) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Hollywood Monster (1987) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.