Frozen 2013

 • 7.2 15904 stemmen
 • 102 min
 • Animatie Familie Avontuur Fantasie
Trailer afspelen

Frozen speelt zich af in een vervloekt koninkrijk dat omhult is door een strenge en eeuwige winter. Om een einde te maken aan de ijskoude betovering besluit Anna, een dromerige en onbevreesde optimist, samen te werken met Kristoff, een stoere bergbewoner. Samen maken zij een spannende reis om Anna’s zus, de ijskoude sneeuwkoningin Elsa, te vinden en om zo de ijzige vloek over het koninkrijk te kunnen opheffen. Tijdens hun avontuur krijgen ze gezelschap van een komische sneeuwpop genaamd Olaf en samen moeten ze ijskoude temperaturen zien te overleven en vreemde wezens, trollen en andere magie trotseren.


Stream Frozen (2013) online in België

Wil je Frozen (2013) kijken? Is de film Frozen met Kristen Bell te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Frozen kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Frozen (2013) streamen op Disney Plus. Het is mogelijk om de film Frozen te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Frozen (2013) is te huur op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video om online te kijken.


Acteurs en actrices

Crew


 • Verschijningsdatum Woensdag 20 november 2013
 • Speelduur 102 minuten
 • Genres Animatie, Familie, Avontuur & Fantasie
 • Productie budget $150,000,000
 • Opbrengst $1,274,219,009
 • Productiebedrijven Walt Disney Pictures & Walt Disney Animation Studios
 • Productielanden United States of America
 • Trefwoorden Princess, Magic, Mistake in person, Queen, Cartoon, Musical, Betrayal, Snowman, Reindeer, Curse, Snow, Troll, Based on children's book, Mountain climbing, Evil prince, Based on fairy tale, Aftercreditsstinger, Frozen, Woman director, Sister sister relationship & Magic land.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

De film Frozen (2013) met Kristen Bell is te streamen op Disney Plus. Frozen (2013) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Frozen (2013) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video.

Momenteel kun je Frozen (2013) streamen op Disney Plus in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Frozen (2013) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Frozen (2013) huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Frozen (2013) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Frozen (2013) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Frozen (2013) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Frozen (2013) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Ja, Frozen (2013) is beschikbaar op Disney Plus in België. Met een abonnement bij Disney+ kan je Frozen (2013) onbeperkt gratis kijken.

Frozen (2013) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Frozen (2013) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Frozen (2013) met Kristen Bell kopen of huren op Apple TV in België.