Een Luizenleven 1998

Originele titel: A Bug's Life

  • 6.9 8834 stemmen
  • 95 min
  • Familie Animatie Avontuur Komedie
Trailer afspelen

Elk jaar komt een groep sprinkhanen naar de mierenhoop om het voedsel op te eten dat de mieren voor hen verzameld hebben. Op een dag, als de voorbereidingen voor dit offer net zijn afgerond, gooit Flik per ongeluk het gehele offer in de rivier. De sprinkhanen geven de mieren een tweede kans. Flik gaat op zoek naar andere insecten die mee willen vechten tegen de sprinkhanen, maar hij komt terug met een circuscrew. Losjes gebaseerd op Kurosawa's "Seven Samurai".


Stream Een Luizenleven (1998) online in België

Wil je Een Luizenleven (1998) kijken? Is de film Een Luizenleven met Dave Foley te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Een Luizenleven kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Een Luizenleven (1998) streamen op Disney Plus. Het is mogelijk om de film Een Luizenleven te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Rakuten TV. Een Luizenleven (1998) is te huur op Apple TV & Rakuten TV om online te kijken.

Stream Een Luizenleven (1998) gratis
Koop Een Luizenleven (1998)
Huur Een Luizenleven (1998)
Download ondertiteling voor deze film A Bug's Life (1998)
Toon alle ondertiteling versies
A Bugs Life BluRay Downloaden
A Bug's Life Downloaden
A Bug's Life (1998) Een Luizenleven 1080p NL Audio & Subs Downloaden
Bug's Life, A (1998) Downloaden
A Bug's Life Downloaden
A Bug's Life Downloaden
A Bug's Life Downloaden
A Bug´s Life Downloaden
A.Bugs.Life.1998.DVDRip.Divx.iNTERNAL-FFM Downloaden
A Bug´s Life Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 25 november 1998
  • Speelduur 95 minuten
  • Genres Familie, Animatie, Avontuur & Komedie
  • Productie budget $80,000,000
  • Opbrengst $363,258,859
  • Productiebedrijven Walt Disney Pictures & Pixar
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Fight, Circus, Winter, Ant-hill, Ant, Villain, Invention, Collector, Anthropomorphism, Grass, Food, Duringcreditsstinger, Flea, Bugs, Grasshopper & A bug's life.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Een Luizenleven (1998) met Dave Foley is te streamen op Disney Plus. Een Luizenleven (1998) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Rakuten TV. Een Luizenleven (1998) kan je in België huren op Apple TV & Rakuten TV.

Momenteel kun je Een Luizenleven (1998) streamen op Disney Plus in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Een Luizenleven (1998) is te koop op streamingdienst Apple TV & Rakuten TV. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Een Luizenleven (1998) huren op Apple TV & Rakuten TV. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Een Luizenleven (1998) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Een Luizenleven (1998) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Een Luizenleven (1998) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Een Luizenleven (1998) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Ja, Een Luizenleven (1998) is beschikbaar op Disney Plus in België. Met een abonnement bij Disney+ kan je Een Luizenleven (1998) onbeperkt gratis kijken.

Een Luizenleven (1998) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Een Luizenleven (1998) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Een Luizenleven (1998) met Dave Foley kopen of huren op Apple TV in België.