Jasmine's Enchanted Tales: Journey of a Princess (2005) poster

Jasmine's Betoverende verhalen - De Reis Van Een Princes 2005

Originele titel: Jasmine's Enchanted Tales: Journey of a Princess

  • 9.5 4 stemmen
  • 63 min
  • Animatie Fantasie Komedie Familie

Spring op Disney's vliegende tapijt en vlieg mee met Prinses Jasmine naar een duizelingwekkende wereld van plezier, vriendschap en pure betovering. In deze 3 verhalen neemt Jasmine het op tegen een gewiekste zeemeermin die een oogje op Alladin heeft. Vervolgens ontwikkelt zich een raadsel wanneer Jasmine, Alladin, de Geest en de Sultan het geheim ontdekken achter veel bijzondere kracht van een tovenaar. Ook leert Prinses Jasmine lessen over vriendelijk en barmhartig zijn wanneer ze is veranderd in een 'straatrat' en zich buiten de muren van het paleis moet zien te redden.


Stream Jasmine's Betoverende verhalen - De Reis Van Een Princes (2005) online in België

Wil je Jasmine's Betoverende verhalen - De Reis Van Een Princes (2005) kijken? Is de film Jasmine's Betoverende verhalen - De Reis Van Een Princes met Scott Weinger te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Jasmine's Betoverende verhalen - De Reis Van Een Princes kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 14 juli 2005
  • Speelduur 63 minuten
  • Genres Animatie, Fantasie, Komedie & Familie
  • Trefwoorden Princess.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Jasmine's Betoverende verhalen - De Reis Van Een Princes (2005) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Jasmine's Betoverende verhalen - De Reis Van Een Princes (2005) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Jasmine's Betoverende verhalen - De Reis Van Een Princes (2005) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Jasmine's Betoverende verhalen - De Reis Van Een Princes (2005) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Jasmine's Betoverende verhalen - De Reis Van Een Princes (2005) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Jasmine's Betoverende verhalen - De Reis Van Een Princes (2005) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Jasmine's Betoverende verhalen - De Reis Van Een Princes (2005) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Jasmine's Betoverende verhalen - De Reis Van Een Princes (2005) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Jasmine's Betoverende verhalen - De Reis Van Een Princes (2005) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Jasmine's Betoverende verhalen - De Reis Van Een Princes (2005) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Jasmine's Betoverende verhalen - De Reis Van Een Princes (2005) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Jasmine's Betoverende verhalen - De Reis Van Een Princes (2005) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.