The Sixth Sense 1999

 • 7.9 11095 stemmen
 • 107 min
 • Mysterie Thriller Drama
Trailer afspelen

Dr. Malcolm Crowe is een vooraanstaand kinderpsycholoog, die wordt gekweld door de pijnlijke herinnering aan een geestesziek patiëntje, dat hij in het verleden niet heeft kunnen helpen.


Stream The Sixth Sense (1999) online in België

Wil je The Sixth Sense (1999) kijken? Is de film The Sixth Sense met Bruce Willis te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Sixth Sense kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film The Sixth Sense te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. The Sixth Sense (1999) is te huur op Amazon Video om online te kijken.

Huur The Sixth Sense (1999)

Acteurs en actrices

Crew


 • Verschijningsdatum Vrijdag 6 augustus 1999
 • Speelduur 107 minuten
 • Genres Mysterie, Thriller & Drama
 • Productie budget $40,000,000
 • Opbrengst $672,800,000
 • Productiebedrijven Spyglass Entertainment, The Kennedy/Marshall Company, Hollywood Pictures & Barry Mendel Productions
 • Productielanden United States of America
 • Trefwoorden Dying and death, Child abuse, Philadelphia, pennsylvania, Sense of guilt, Afterlife, Marriage crisis, Loss of loved one, Confidence, Psychology, Paranormal phenomena, Single, Psychological thriller, Cowardliness, Single mother, School play, Ghost, Child, Spiritism & Ghost child.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

The Sixth Sense (1999) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. The Sixth Sense (1999) kan je in België huren op Amazon Video.

De film The Sixth Sense (1999) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film The Sixth Sense (1999) is te koop op streamingdienst Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film The Sixth Sense (1999) huren op Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je The Sixth Sense (1999) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Sixth Sense (1999) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Sixth Sense (1999) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The Sixth Sense (1999) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

The Sixth Sense (1999) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

The Sixth Sense (1999) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

The Sixth Sense (1999) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film The Sixth Sense (1999) met Bruce Willis kopen of huren op Apple TV in België.