Fyra år till (2010) poster

Fyra år till 2010

  • 6.1 26 stemmen
  • 87 min
  • Komedie Drama Romantiek

Partijleider David Holst is een van de meest populaire politici in Zweden. Hij is knap, grappig en alles ziet ernaar uit dat hij de nieuwe minister-president van Zweden gaat worden. Op het laatste moment wordt hij echter toch verslagen en winnen zijn tegenstanders de verkiezingen. Zwaar teleurgesteld sleept David zich vervolgens voort van de ene betekenisloze politieke vergadering naar de volgende. Tot hij in een lift Martin ontmoet. Ondanks zijn huwelijk met zijn naaste collega Fia en zijn zelfverklaarde heteroseksualiteit, valt hij als een blok voor Martin. Maar Martin blijkt een invloedrijk lid van de Sociaal-Democraten te zijn – David’s grote tegenstanders- die juist zijn liberale partij in de verkiezingen verslagen heeft…


Stream Fyra år till (2010) online in België

Wil je Fyra år till (2010) kijken? Is de film Fyra år till met Björn Kjellman te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Fyra år till kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Fyra år till (2010) streamen op Netflix.

Stream Fyra år till (2010) gratis
Download ondertiteling voor deze film Fyra år till (2010)
Mad.Men.S05E05.Signal.30.HDTV.XviD-FQM Downloaden
Mad.Men.S05E05.HDTV.XviD-FQM Downloaden
Fyra År Till Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 26 november 2010
  • Speelduur 87 minuten
  • Genres Komedie, Drama & Romantiek
  • Productiebedrijven Anagram Film, Film i Väst, SF Studios, SVT, Cinenic Film & Chimney Sweden
  • Productielanden Sweden
  • Trefwoorden Political party, Parliament, Male homosexuality, Sexual awakening & Woman director.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Fyra år till (2010) met Björn Kjellman is te streamen op Netflix.

Momenteel kun je Fyra år till (2010) streamen op Netflix in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Fyra år till (2010) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Fyra år till (2010) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Fyra år till (2010) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Fyra år till (2010) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Fyra år till (2010) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ja, Fyra år till (2010) is beschikbaar op Netflix in België. Met een abonnement bij Netflix kan je Fyra år till (2010) onbeperkt gratis kijken.

Fyra år till (2010) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Fyra år till (2010) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Fyra år till (2010) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Fyra år till (2010) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.