Pulp Fiction 1994

 • 8.4 26703 stemmen
 • 154 min
 • Thriller Misdaad
Trailer afspelen

Jules en Vincent werken voor de machtige misdadiger Marsellus Wallace. Vincent komt in de problemen als hij Mia, de vrouw van Wallace, een avondje gezelschap moet houden. Ondertussen is Wallace verwikkeld in een deal met de bokser Butch, die Wallace belazert en er met z'n geld vandoor gaat.


Stream Pulp Fiction (1994) online in België

Wil je Pulp Fiction (1994) kijken? Is de film Pulp Fiction met John Travolta te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Pulp Fiction kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Pulp Fiction (1994) streamen op Netflix. Het is mogelijk om de film Pulp Fiction te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Sooner, LaCinetek & Amazon Video. Pulp Fiction (1994) is te huur op Apple TV, Google Play Movies, Sooner, LaCinetek & Amazon Video om online te kijken.

Stream Pulp Fiction (1994) gratis

Acteurs en actrices

Crew


 • Verschijningsdatum Zaterdag 10 september 1994
 • Speelduur 154 minuten
 • Genres Thriller & Misdaad
 • Productie budget $8,500,000
 • Opbrengst $213,900,000
 • Productiebedrijven Miramax, A Band Apart & Jersey Films
 • Productielanden United States of America
 • Trefwoorden Drug dealer, Boxer, Massage, Stolen money, Briefcase, Crime boss, Redemption, Heirloom, Dance competition, Los angeles, california, Theft, Nonlinear timeline, Multiple storylines & Neo-noir.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

De film Pulp Fiction (1994) met John Travolta is te streamen op Netflix. Pulp Fiction (1994) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Sooner, LaCinetek & Amazon Video. Pulp Fiction (1994) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies, Sooner, LaCinetek & Amazon Video.

Momenteel kun je Pulp Fiction (1994) streamen op Netflix in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Pulp Fiction (1994) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies, Sooner, LaCinetek & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Pulp Fiction (1994) huren op Apple TV, Google Play Movies, Sooner, LaCinetek & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Pulp Fiction (1994) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Pulp Fiction (1994) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Pulp Fiction (1994) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ja, Pulp Fiction (1994) is beschikbaar op Netflix in België. Met een abonnement bij Netflix kan je Pulp Fiction (1994) onbeperkt gratis kijken.

Pulp Fiction (1994) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Pulp Fiction (1994) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Pulp Fiction (1994) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Pulp Fiction (1994) met John Travolta kopen of huren op Apple TV in België.