Stuart Little 1999

 • 6.0 4269 stemmen
 • 84 min
 • Familie Fantasie Komedie Avontuur Animatie
Trailer afspelen

George Little is in de wolken: zijn ouders hebben besloten een broertje te adopteren. In het weeshuis bezwijken Mr. en Mrs. Little echter voor de charmes van een witte muis. Ze adopteren het beestje en dopen het Stuart. George is ontgoocheld met zijn nieuwe vriendje. Snowbell, de angorakater van het gezin, ziet Stuart wel zitten en beraamt met de katten uit de buurt een duivels plan om voorgoed met hem af te rekenen.


Stream Stuart Little (1999) online in België

Wil je Stuart Little (1999) kijken? Is de film Stuart Little met Michael J. Fox te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Stuart Little kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Stuart Little te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Stuart Little (1999) is te huur op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video om online te kijken.


Download Stuart Little (1999) Nederlandstalige ondertiteling
Stuart.Little.1999.1080p.BluRay.x265-RARBG Downloaden
Stuart.Little.1999.DVDRip.XViD.iNT-JoLLyRoGeR Downloaden
Stuart Little (1999) Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


 • Verschijningsdatum Vrijdag 17 december 1999
 • Speelduur 84 minuten
 • Genres Familie, Fantasie, Komedie, Avontuur & Animatie
 • Productie budget $133,000,000
 • Opbrengst $300,100,000
 • Productiebedrijven Franklin/Waterman Productions, Columbia Pictures, Global Medien KG & Red Wagon Entertainment
 • Productielanden Germany & United States of America
 • Trefwoorden Sibling relationship, Based on novel or book, Cat, Gangster, Orphanage, Adoption, Mouse, Stepbrother, World trade center & Familiar.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

Stuart Little (1999) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Stuart Little (1999) kan je in België huren op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video.

De film Stuart Little (1999) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Stuart Little (1999) is te koop op streamingdienst Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Stuart Little (1999) huren op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Stuart Little (1999) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Stuart Little (1999) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Stuart Little (1999) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Stuart Little (1999) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Stuart Little (1999) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Stuart Little (1999) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Stuart Little (1999) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Stuart Little (1999) met Michael J. Fox kopen of huren op Apple TV in België.