A Young Man With High Potential 2019

  • 5.4 30 stemmen
  • 85 min
  • Misdaad Thriller
Trailer afspelen

Informaticastudent Piet is een briljant persoon. Zoals dikwijls compenseert hij dat door een totaal gebrek aan sociale vaardigheden. Hij komt amper buiten en bestelt praktisch alles online, ook zijn eten. Als hij plotsklaps een groepswerk moet maken met de bloedmooie Klara waar hij stiekem een oogje op heeft, doet hij er eerst alles aan om het te weigeren. Klara kan echter zijn vertrouwen winnen en bovenal blijken ze ook goed met elkaar op te schieten. Maar de gevoelens van Piet voor Klara zijn van een heel andere aard dan deze van Klara voor Piet.


Stream A Young Man With High Potential (2019) online in België

Wil je A Young Man With High Potential (2019) kijken? Is de film A Young Man With High Potential met Adam Ild Rohweder te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je A Young Man With High Potential kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België

Download ondertiteling voor deze film A Young Man With High Potential (2019)
A.Young.Man.With.High.Potential.2018.1080p.WEB-DL.H264.AC3-EVO Downloaden
A.Young.Man.with.High.Potential.2018.1080p.BluRay.x264-GUACAMOLE Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 7 maart 2019
  • Speelduur 85 minuten
  • Genres Misdaad & Thriller
  • Productie budget $180,000
  • Productiebedrijven Schattenkante & Hahn Film
  • Productielanden Germany
  • Trefwoorden Drug use, Unrequited love, Computer scientist & Classmates.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film A Young Man With High Potential (2019) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film A Young Man With High Potential (2019) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film A Young Man With High Potential (2019) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film A Young Man With High Potential (2019) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je A Young Man With High Potential (2019) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film A Young Man With High Potential (2019) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film A Young Man With High Potential (2019) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

A Young Man With High Potential (2019) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

A Young Man With High Potential (2019) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

A Young Man With High Potential (2019) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

A Young Man With High Potential (2019) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. A Young Man With High Potential (2019) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.