The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes 2023

 • 7.3 636 stemmen
 • 158 min
 • Actie Romantiek Drama
Trailer afspelen

Een jonge Coriolanus Snow is de laatste hoop van zijn uit de gratie geraakte familie. Om het voortbestaan van de ooit zo machtige familie in het Capitool te redden, wordt Snow - met tegenzin - mentor van Lucy Gray Baird, een tribuut uit het arme district 12. Lucy Gray weet het publiek van Panem te betoveren met haar charmes en Snow ziet hierin een kans om hun lot te veranderen. Hij zet alles waar hij zo hard voor heeft gewerkt op het spel en weet samen met Lucy Gray het tij in hun voordeel te keren. Terwijl Snow in gevecht is met zowel zijn goede als kwade instinct, verkeert hij in een race tegen de klok om te overleven en zal uiteindelijk blijken of hij zelf een songbird of een snake is.


Stream The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes (2023) online in België

Wil je The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes (2023) kijken? Is de film The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes met Tom Blyth te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


 • Verschijningsdatum Woensdag 15 november 2023
 • Speelduur 158 minuten
 • Genres Actie, Romantiek & Drama
 • Productie budget $100,000,000
 • Opbrengst $258,400,000
 • Productiebedrijven Lionsgate, Color Force & about:blank
 • Productielanden United States of America
 • Trefwoorden Daughter, Based on novel or book, Arena, Fight, Mentor, Dystopia, Riot, Exploration, President, Prequel, Survival, Murder, Snow, Creature, Battle, Spin off, Death, Fight to the death, Young adult, Academy, Origin story, Based on young adult novel, Death game & Teenager.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

De film The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes (2023) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes (2023) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes (2023) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes (2023) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes (2023) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes (2023) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes (2023) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes (2023) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes (2023) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes (2023) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes (2023) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes (2023) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.