Black Widow 2021

 • 7.3 9281 stemmen
 • 134 min
 • Actie Avontuur Sciencefiction
Trailer afspelen

Vanaf haar geboorte is Natasha Romanoff toevertrouwd aan de KGB, die haar heeft opgeleid tot het ultieme wapen en hun beste agente. Wanneer de Sovjet-Unie uiteenvalt, staat ze ten dode opgeschreven en werd ze gedwongen naar New York te verhuizen. Daar leeft ze inmiddels als freelancer en is het jaren geleden dat de Sovjet-Unie ten val kwam.


Stream Black Widow (2021) online in België

Wil je Black Widow (2021) kijken? Is de film Black Widow met Scarlett Johansson te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Black Widow kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Black Widow (2021) streamen op Disney Plus. Het is mogelijk om de film Black Widow te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Black Widow (2021) is te huur op Google Play Movies, Rakuten TV, Amazon Video & meJane om online te kijken.

Stream Black Widow (2021) gratis

Acteurs en actrices

Crew


 • Verschijningsdatum Woensdag 7 juli 2021
 • Speelduur 134 minuten
 • Genres Actie, Avontuur & Sciencefiction
 • Productie budget $200,000,000
 • Opbrengst $379,751,131
 • Productiebedrijven Marvel Studios
 • Productielanden United States of America
 • Trefwoorden Spy, Assassin, Hero, Kgb, Based on comic, Female assassin, Female spy, Female hero, Aftercreditsstinger, Marvel cinematic universe (mcu) & Woman director.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

De film Black Widow (2021) met Scarlett Johansson is te streamen op Disney Plus. Black Widow (2021) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Black Widow (2021) kan je in België huren op Google Play Movies, Rakuten TV, Amazon Video & meJane.

Momenteel kun je Black Widow (2021) streamen op Disney Plus in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Black Widow (2021) is te koop op streamingdienst Google Play Movies, Rakuten TV, Amazon Video & meJane. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Black Widow (2021) huren op Google Play Movies, Rakuten TV, Amazon Video & meJane. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Black Widow (2021) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Black Widow (2021) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Black Widow (2021) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Black Widow (2021) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Ja, Black Widow (2021) is beschikbaar op Disney Plus in België. Met een abonnement bij Disney+ kan je Black Widow (2021) onbeperkt gratis kijken.

Black Widow (2021) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Black Widow (2021) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Black Widow (2021) met Scarlett Johansson kopen of huren op Apple TV in België.