Spider-Man 2002

 • 7.2 18424 stemmen
 • 121 min
 • Actie Sciencefiction
Trailer afspelen

Na door een genetisch gemanipuleerde spin gebeten te zijn, maakt het lichaam van de nerd Peter Parker radicale wijzigingen door. Hij kan tegen muren oplopen, web-vloeistof uit zijn polsen spuiten, en hij ontwikkelt een spinnen-zintuig. Hij neemt de naam "Spider-Man" aan, en besluit zijn nieuwe krachten te gebruiken om de slechte Green Goblin te bestrijden. Ondertussen probeert hij de aandacht te trekken van zijn mooie klasgenote Mary Jane Watson.


Stream Spider-Man (2002) online in België

Wil je Spider-Man (2002) kijken? Is de film Spider-Man met Tobey Maguire te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Spider-Man kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Spider-Man (2002) streamen op Netflix. Het is mogelijk om de film Spider-Man te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Spider-Man (2002) is te huur op Apple TV, Rakuten TV, Telenet & Amazon Video om online te kijken.

Stream Spider-Man (2002) gratis
Download ondertiteling voor deze film Spider-Man (2002)
Toon alle ondertiteling versies
Spiderman.2002.720p.BluRay.x264-SiNNERS Downloaden
spiderman Downloaden
Spider Man (2002) 720 m HD Downloaden
Spider Man Downloaden
Spider-man[2002]DvDrip-aXXo Downloaden
Spider Man Downloaden
Spiderman.2002.REMASTERED.1080p.BluRay.H264.AAC-RARBG Downloaden
Spider-Man (2002) (2160p BluRay x265 10bit HDR Tigole) Downloaden
Spiderman Downloaden
Spider-Man [Fullscreen] Downloaden
Spiderman Downloaden
spiderman Downloaden
Spiderman (1990) Downloaden
Spider Man Downloaden
Spiderman 1 [2-2] Downloaden
Spiderman Downloaden
Spiderman Downloaden
Spiderman Downloaden
spiderman Downloaden
Spiderman [RFTA] Downloaden
spiderman Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


 • Verschijningsdatum Woensdag 1 mei 2002
 • Speelduur 121 minuten
 • Genres Actie & Sciencefiction
 • Productie budget $139,000,000
 • Opbrengst $821,708,551
 • Productiebedrijven Marvel Enterprises, Laura Ziskin Productions & Columbia Pictures
 • Productielanden United States of America
 • Trefwoorden New york city, Adolescence, Photographer, Loss of loved one, Photography, Secret identity, Hostility, Superhero, Spider, Bad boss, Villain, Based on comic, Teenage boy, Teenage love, Evil, Super villain & Taking responsibility.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

De film Spider-Man (2002) met Tobey Maguire is te streamen op Netflix. Spider-Man (2002) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Spider-Man (2002) kan je in België huren op Apple TV, Rakuten TV, Telenet & Amazon Video.

Momenteel kun je Spider-Man (2002) streamen op Netflix in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Spider-Man (2002) is te koop op streamingdienst Apple TV, Rakuten TV, Telenet & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Spider-Man (2002) huren op Apple TV, Rakuten TV, Telenet & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Spider-Man (2002) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Spider-Man (2002) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Spider-Man (2002) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ja, Spider-Man (2002) is beschikbaar op Netflix in België. Met een abonnement bij Netflix kan je Spider-Man (2002) onbeperkt gratis kijken.

Spider-Man (2002) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Spider-Man (2002) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Spider-Man (2002) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Spider-Man (2002) met Tobey Maguire kopen of huren op Apple TV in België.