Encanto 2021

 • 7.6 9253 stemmen
 • 102 min
 • Animatie Komedie Familie Fantasie
Trailer afspelen

Mirabel is een 15-jarig meisje en is liefdevol, grappig en feilbaar. Ze is een echt familiemens en woont samen met haar familie in Colombia. Haar hele familie beschikt over magische krachten en woont in een magisch huis. Mirabel zelf beschikt echter nog niet over magische krachten, maar dan is het toch aan haar om hun huis, de Encanto, te redden.


Stream Encanto (2021) online in België

Wil je Encanto (2021) kijken? Is de film Encanto met Stephanie Beatriz te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Encanto kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Encanto (2021) streamen op Disney Plus. Het is mogelijk om de film Encanto te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Encanto (2021) is te huur op Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video om online te kijken.


Download Encanto (2021) Nederlandstalige ondertiteling
Encanto.2021.1080p.WEB-DL.H264.DDP5.1-EVO Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


 • Verschijningsdatum Woensdag 13 oktober 2021
 • Speelduur 102 minuten
 • Genres Animatie, Komedie, Familie & Fantasie
 • Productie budget $50,000,000
 • Opbrengst $253,000,000
 • Productiebedrijven Walt Disney Animation Studios & Walt Disney Pictures
 • Productielanden United States of America
 • Trefwoorden Strong woman, Magic, Sadness, Immigration, Supernatural, Beauty, Musical, Big family, Forest, Family secrets, Family relationships, Flamenco, Joy of life, Teenage girl, Female protagonist, Family conflict, Helping children, Matriarch & Colombia.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

De film Encanto (2021) met Stephanie Beatriz is te streamen op Disney Plus. Encanto (2021) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Encanto (2021) kan je in België huren op Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video.

Momenteel kun je Encanto (2021) streamen op Disney Plus in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Encanto (2021) is te koop op streamingdienst Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Encanto (2021) huren op Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Encanto (2021) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Encanto (2021) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Encanto (2021) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Encanto (2021) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Ja, Encanto (2021) is beschikbaar op Disney Plus in België. Met een abonnement bij Disney+ kan je Encanto (2021) onbeperkt gratis kijken.

Encanto (2021) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Encanto (2021) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Encanto (2021) met Stephanie Beatriz kopen of huren op Apple TV in België.