Mars Attacks! 1996

 • 6.4 5252 stemmen
 • 106 min
 • Komedie Fantasie Sciencefiction
Trailer afspelen

Het rustige leven op aarde wordt hevig verstoord wanneer vliegende schotels van Mars aankomen. Aanvankelijk lijken de Marsmanntjes vredelievend te zijn, maar bij een door de president van de Verenigde Staten georganiseerde bijeenkomst blijkt dat ze erop uit zijn om alles en iedereen over hoop te schieten. De president probeert met man en macht de overmacht te vernietigen...


Stream Mars Attacks! (1996) online in België

Wil je Mars Attacks! (1996) kijken? Is de film Mars Attacks! met Jack Nicholson te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Mars Attacks! kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Mars Attacks! (1996) streamen op Netflix. Het is mogelijk om de film Mars Attacks! te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Mars Attacks! (1996) is te huur op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video om online te kijken.

Stream Mars Attacks! (1996) gratis

Download Mars Attacks! (1996) Nederlandstalige ondertiteling
Star.Wars.Droids.S01E08.The.Revenge.of.Kybo.Ren.1080p.DSNP.WEB-DL.AAC.2.0.H.264-FLUX Downloaden
Mars Attacks (1996) 1080p Bluray x264-Cinefile.mkv Downloaden
Mars Attacks! Downloaden
Mars Attacks! Downloaden
Mars Attacks! Downloaden
Mars Attacks! Downloaden
Mars Attacks! Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


 • Verschijningsdatum Vrijdag 13 december 1996
 • Speelduur 106 minuten
 • Genres Komedie, Fantasie & Sciencefiction
 • Productie budget $70,000,000
 • Opbrengst $101,371,017
 • Productiebedrijven Warner Bros. Pictures & Tim Burton Productions
 • Productielanden United States of America
 • Trefwoorden Usa president, The white house, Planet mars, Saving the world, Cataclysm, Total destruction, Laser gun, Ambassador, Congress, Flying saucer, Dark comedy, Parody, Based on comic, Alien, Creature, Alien invasion, Horror comedy, Outer space & Absurd.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

De film Mars Attacks! (1996) met Jack Nicholson is te streamen op Netflix. Mars Attacks! (1996) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Mars Attacks! (1996) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video.

Momenteel kun je Mars Attacks! (1996) streamen op Netflix in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Mars Attacks! (1996) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Mars Attacks! (1996) huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Mars Attacks! (1996) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Mars Attacks! (1996) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Mars Attacks! (1996) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ja, Mars Attacks! (1996) is beschikbaar op Netflix in België. Met een abonnement bij Netflix kan je Mars Attacks! (1996) onbeperkt gratis kijken.

Mars Attacks! (1996) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Mars Attacks! (1996) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Mars Attacks! (1996) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Mars Attacks! (1996) met Jack Nicholson kopen of huren op Apple TV in België.