Your Name. 2016

Originele titel: 君の名は。

Kimi no Na Wa

  • 8.5 10896 stemmen
  • 106 min
  • Animatie Romantiek Drama
Trailer afspelen

Mitsuha is de dochter van de burgemeester van een klein bergdorpje. Ze is een studente die samen met haar zus bij haar grootmoeder woont. Ze is erg ongeïnteresseerd in de shinto-rituelen en heeft geen zin om haar vader te helpen met de verkiezingsstrijd.


Stream Your Name. (2016) online in België

Wil je Your Name. (2016) kijken? Is de film Your Name. met Ryunosuke Kamiki te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Your Name. kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Your Name. (2016) streamen op Sooner & CineMember. Het is mogelijk om de film Your Name. te kopen op Apple TV, Rakuten TV, Sooner & Amazon Video. Your Name. (2016) is te huur op Apple TV, Rakuten TV, Sooner & Amazon Video om online te kijken.

Stream Your Name. (2016) gratis
Download ondertiteling voor deze film 君の名は。 (2016)
Your.Name.2016.BDRip.x264-HAiKU Downloaden
Kimi.No.Na.Wa.2016.1080p.1080p.BluRay.x264.DTS-HDC Downloaden
Your Name Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 26 augustus 2016
  • Speelduur 106 minuten
  • Genres Animatie, Romantiek & Drama
  • Opbrengst $358,000,000
  • Productiebedrijven CoMix Wave Films, TOHO, KADOKAWA, East Japan Marketing & Communications, AMUSE, voque ting & Lawson Entertainment
  • Productielanden Japan
  • Trefwoorden Race against time, Afterlife, Natural disaster, Supernatural, Time travel, Comet, Romance, Tragedy, School, Body-swap, Nonlinear timeline, Star crossed lovers, Anime, Loving, Dreams & Romantic.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

De film Your Name. (2016) met Ryunosuke Kamiki is te streamen op Sooner & CineMember. Your Name. (2016) is te koop op Apple TV, Rakuten TV, Sooner & Amazon Video. Your Name. (2016) kan je in België huren op Apple TV, Rakuten TV, Sooner & Amazon Video.

Momenteel kun je Your Name. (2016) streamen op Sooner & CineMember in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Your Name. (2016) is te koop op streamingdienst Apple TV, Rakuten TV, Sooner & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Your Name. (2016) huren op Apple TV, Rakuten TV, Sooner & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Your Name. (2016) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Your Name. (2016) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Your Name. (2016) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Your Name. (2016) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Your Name. (2016) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Your Name. (2016) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Your Name. (2016) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Your Name. (2016) met Ryunosuke Kamiki kopen of huren op Apple TV in België.