Mijn Vader is een Detective: Het Geheimzinnige Forteiland (2009) poster

Mijn Vader is een Detective: Het Geheimzinnige Forteiland 2009

  • 6 2 stemmen
  • 90 min
  • Avontuur Familie

Sam, Sterre en Ortwin helpen Sams vader Max, die een detective is, bij het zoeken naar een gestolen, zeldzame papegaai. Maar dan wordt Max tijdens hun speurtocht ontvoerd door een bende criminelen. De kids zetten een achtervolging in met een speedboot en belanden op een geheimzinnig forteiland. Tijdens hun poging om Max te bevrijden en de papegaai te vinden, ontdekken ze dat er iets verborgen wordt gehouden in een goed bewaakt vertrek. Ze zetten alles op alles om het duistere mysterie te ontrafelen, maar hebben grote moeite om uit handen te blijven van de criminele creep Benno die het fort dag en nacht bewaakt.


Stream Mijn Vader is een Detective: Het Geheimzinnige Forteiland (2009) online in België

Wil je Mijn Vader is een Detective: Het Geheimzinnige Forteiland (2009) kijken? Is de film Mijn Vader is een Detective: Het Geheimzinnige Forteiland met Cees Geel te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Mijn Vader is een Detective: Het Geheimzinnige Forteiland kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Mijn Vader is een Detective: Het Geheimzinnige Forteiland te kopen op Apple TV & Google Play Movies. Mijn Vader is een Detective: Het Geheimzinnige Forteiland (2009) is te huur op Apple TV & Google Play Movies om online te kijken.

Koop Mijn Vader is een Detective: Het Geheimzinnige Forteiland (2009)
Huur Mijn Vader is een Detective: Het Geheimzinnige Forteiland (2009)
Download ondertiteling voor deze film Mijn Vader is een Detective: Het Geheimzinnige Forteiland (2009)
Mijn vader is een detective.DVDRip.XviD Downloaden
No Sync Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Maandag 17 augustus 2009
  • Speelduur 90 minuten
  • Genres Avontuur & Familie
  • Productie budget $1,200,000
  • Productiebedrijven a'dam films
  • Productielanden Netherlands
  • Trefwoorden Children's adventure.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Mijn Vader is een Detective: Het Geheimzinnige Forteiland (2009) is te koop op Apple TV & Google Play Movies. Mijn Vader is een Detective: Het Geheimzinnige Forteiland (2009) kan je in België huren op Apple TV & Google Play Movies.

De film Mijn Vader is een Detective: Het Geheimzinnige Forteiland (2009) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Mijn Vader is een Detective: Het Geheimzinnige Forteiland (2009) is te koop op streamingdienst Apple TV & Google Play Movies. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Mijn Vader is een Detective: Het Geheimzinnige Forteiland (2009) huren op Apple TV & Google Play Movies. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Mijn Vader is een Detective: Het Geheimzinnige Forteiland (2009) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Mijn Vader is een Detective: Het Geheimzinnige Forteiland (2009) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Mijn Vader is een Detective: Het Geheimzinnige Forteiland (2009) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Mijn Vader is een Detective: Het Geheimzinnige Forteiland (2009) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Mijn Vader is een Detective: Het Geheimzinnige Forteiland (2009) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Mijn Vader is een Detective: Het Geheimzinnige Forteiland (2009) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Mijn Vader is een Detective: Het Geheimzinnige Forteiland (2009) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Mijn Vader is een Detective: Het Geheimzinnige Forteiland (2009) met Cees Geel kopen of huren op Apple TV in België.