The Edge 1997

  • 6.8 1117 stemmen
  • 117 min
  • Actie Avontuur Drama
Trailer afspelen

De rijke Charles Moore vergezelt zijn mooie vrouw Mickey bij een photoshoot in Alaska. De shoot wordt gemaakt door Robert Green. Om specifieke indianen te vinden voor de shoot vliegen Green, Moore en nog een fotograaf naar goede locaties toe. Onderweg worden ze door vogels bestormd en storten ze neer in een meer. Om te overleven in de bossen waar een moordlustige beer rondhangt, moeten ze op elkaar kunnen vertrouwen. Moore is de enige met de kennis die hen zou kunnen redden. Moore vermoedt dat Green een affaire heeft met zijn vrouw. Dit zorgt voor complicaties tijdens hun overlevingstocht, waarbij ze constant een gevaarlijke beer tegenkomen.


Stream The Edge (1997) online in België

Wil je The Edge (1997) kijken? Is de film The Edge met Anthony Hopkins te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Edge kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je The Edge (1997) streamen op Disney Plus. Het is mogelijk om de film The Edge te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. The Edge (1997) is te huur op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video om online te kijken.

Stream The Edge (1997) gratis
Download ondertiteling voor deze film The Edge (1997)
The.Edge[1997]DvDrip[Eng]-aXXo Downloaden
The.Edge.1997.BluRay.720p.DTS.x264-CHD Downloaden
The.Edge.(1997) Downloaden
The.Edge[1997]DvDrip[Eng]-aXXo Downloaden
The.Edge.1997.1080p.Bluray.X264-LCHD Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zaterdag 6 september 1997
  • Speelduur 117 minuten
  • Genres Actie, Avontuur & Drama
  • Productie budget $30,000,000
  • Opbrengst $43,300,000
  • Productiebedrijven The Linson Company
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Rescue, Airplane, Photographer, Grizzly bear, Wilderness, Supermodel, Emergency landing, Survival, Bear, Crash & Animal horror.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film The Edge (1997) met Anthony Hopkins is te streamen op Disney Plus. The Edge (1997) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. The Edge (1997) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video.

Momenteel kun je The Edge (1997) streamen op Disney Plus in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film The Edge (1997) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film The Edge (1997) huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je The Edge (1997) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Edge (1997) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Edge (1997) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The Edge (1997) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Ja, The Edge (1997) is beschikbaar op Disney Plus in België. Met een abonnement bij Disney+ kan je The Edge (1997) onbeperkt gratis kijken.

The Edge (1997) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

The Edge (1997) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film The Edge (1997) met Anthony Hopkins kopen of huren op Apple TV in België.