The Navigator: A Medieval Odyssey 1988

  • 6.1 77 stemmen
  • 92 min
  • Actie Avontuur Fantasie Mysterie
Trailer afspelen

Cumberland, 1348. De pest verspreidt zich in het middeleeuwse Engeland. Het afgelegen dorp kleine Griffin wordt ook bedreigd. Maar de 9-jarige jongen heeft een terugkerende droom die de sleutel bevat tot een kleine hoop op overleving: een meer met een kist erop drijvend. Een witte kerk met een ijzeren kruis. Een vallende handschoen. Een vallend silhouet. Een fakkel tuimelt door een donkere schacht de oneindigheid in. Samen met zijn broer herkent hij daarin een profetie om aan de Zwarte Dood te ontsnappen. Dus gaan ze met een paar mannen op reis naar een verre kathedraal, waar ze een ijzeren kruis willen oprichten als offer aan God. Haar pad leidt hen door een diepe en donkere mijnschacht naar een onbekend land en een volkomen bizarre tijd: naar het huidige Nieuw-Zeeland van de jaren tachtig.


Stream The Navigator: A Medieval Odyssey (1988) online in België

Wil je The Navigator: A Medieval Odyssey (1988) kijken? Is de film The Navigator: A Medieval Odyssey met Bruce Lyons te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Navigator: A Medieval Odyssey kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 16 september 1988
  • Speelduur 92 minuten
  • Genres Actie, Avontuur, Fantasie & Mysterie
  • Productiebedrijven Arenafilm, Film Investment Corporation of New Zealand, The Australian Film Commission & New Zealand Film Commission
  • Productielanden Australia & New Zealand
  • Trefwoorden New zealand, Time travel, Black death, Plague, Tunnel, Medieval england, 14th century & Prophetic dreams.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film The Navigator: A Medieval Odyssey (1988) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film The Navigator: A Medieval Odyssey (1988) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film The Navigator: A Medieval Odyssey (1988) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film The Navigator: A Medieval Odyssey (1988) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je The Navigator: A Medieval Odyssey (1988) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Navigator: A Medieval Odyssey (1988) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Navigator: A Medieval Odyssey (1988) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The Navigator: A Medieval Odyssey (1988) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

The Navigator: A Medieval Odyssey (1988) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

The Navigator: A Medieval Odyssey (1988) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

The Navigator: A Medieval Odyssey (1988) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. The Navigator: A Medieval Odyssey (1988) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.