东宫西宫 (1996) poster

东宫西宫 1996

  • 6.3 17 stemmen
  • 90 min
  • Drama

Tot op heden in China verboden film over een jonge homoseksuele schrijver die regelmatig in een park mannen oppikt en bij voorkeur de onderdanige masochistische rol op zich neemt. Homoseksualiteit is in China behalve in films ook in de werkelijkheid een nog streng verboden onderwerp. In het park waar homoseksuele mannen elkaar oppikken wordt ook streng gepatrouilleerd door de politie. Wanneer zij worden betrapt, worden de mannen verjaagd, vernederd of zelfs gearresteerd. De jonge schrijver A-Lan wordt ook betrapt maar in een opwelling geeft hij de agent die hem aanhoudt een zoen op zijn wang en gaat er vandoor. Later stuurt hij de agent een door hem geschreven roman met de opdracht 'For my Love'. Dat maakt Shi, de agent in kwestie, nieuwsgierig. Hij gaat speciaal op zoek naar A-Lan, arresteert hem en verhoort hem uren. Terwijl A-Lan hem vertelt over zijn jeugd, zijn zoektocht naar liefde en homoseksuele contacten raakt Shi steeds meer gefascineerd door A-Lan.


Stream 东宫西宫 (1996) online in België

Wil je 东宫西宫 (1996) kijken? Is de film 东宫西宫 met Si Han te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je 东宫西宫 kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Maandag 11 november 1996
  • Speelduur 90 minuten
  • Genres Drama
  • Productiebedrijven Ocean Films, Hubert Bals Fund & Ministère des Affaires Étrangères
  • Productielanden China
  • Trefwoorden Cruising, Male homosexuality, Police corruption, Beijing, china, Based on short story & Lgbt.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film 东宫西宫 (1996) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film 东宫西宫 (1996) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film 东宫西宫 (1996) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film 东宫西宫 (1996) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je 东宫西宫 (1996) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film 东宫西宫 (1996) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film 东宫西宫 (1996) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

东宫西宫 (1996) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

东宫西宫 (1996) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

东宫西宫 (1996) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

东宫西宫 (1996) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. 东宫西宫 (1996) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.