Buena Vista Social Club: Adios 2017

  • 7.5 22 stemmen
  • 110 min
  • Documentaire Muziek
Trailer afspelen

In 1996 kwamen de Cubaanse bandleider Juan de Marcos Gonzalez, de Britse producer Nick Gold en de Amerikaanse gitarist Ry Cooder bijeen in Havana om een ​​Cubaans-Malinese samenwerking te produceren. Toen de Malinezen geen visa konden krijgen, richtte het team hun aandacht op het nieuw leven inblazen van een vergeten generatie legendarische Son Cubano-muzikanten en vormde een on-the-fly ensemble: de Buena Vista Social Club. Twintig jaar na die noodlottige eerste sessie ontmoeten we deze meestermuzikanten, terwijl ze nadenken over de magische ontvouwing van hun leven – van bescheiden afkomst tot de evolutie en verrassende heropleving van hun carrière, alles tegen de achtergrond van de dramatische geschiedenis van Cuba. Deze film, boordevol ongezien concert-, repetitie- en archiefmateriaal, is een emotionele, zinderende viering van de kracht van muziek om leeftijd, ideologieën en klasse te overstijgen en ons via onze ziel met elkaar te verbinden.


Stream Buena Vista Social Club: Adios (2017) online in België

Wil je Buena Vista Social Club: Adios (2017) kijken? Is de film Buena Vista Social Club: Adios met Ibrahim Ferrer te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Buena Vista Social Club: Adios kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Buena Vista Social Club: Adios te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Buena Vista Social Club: Adios (2017) is te huur op Apple TV & Amazon Video om online te kijken.

Koop Buena Vista Social Club: Adios (2017)
Huur Buena Vista Social Club: Adios (2017)
Download ondertiteling voor deze film Buena Vista Social Club: Adios (2017)
Buena.Vista.Social.Club.Adios.2017.LIMITED.DVDRip.x264-CADAVER Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 26 mei 2017
  • Speelduur 110 minuten
  • Genres Documentaire & Muziek
  • Productiebedrijven Blink TV, Broad Green Pictures & Convergent Media
  • Productielanden Cuba & United States of America
  • Trefwoorden Music documentary.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Buena Vista Social Club: Adios (2017) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Buena Vista Social Club: Adios (2017) kan je in België huren op Apple TV & Amazon Video.

De film Buena Vista Social Club: Adios (2017) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Buena Vista Social Club: Adios (2017) is te koop op streamingdienst Apple TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Buena Vista Social Club: Adios (2017) huren op Apple TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Buena Vista Social Club: Adios (2017) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Buena Vista Social Club: Adios (2017) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Buena Vista Social Club: Adios (2017) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Buena Vista Social Club: Adios (2017) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Buena Vista Social Club: Adios (2017) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Buena Vista Social Club: Adios (2017) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Buena Vista Social Club: Adios (2017) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Buena Vista Social Club: Adios (2017) met Ibrahim Ferrer kopen of huren op Apple TV in België.