The Mummy Returns 2001

De machtigste kracht op aarde staat op het punt ontketend te worden door de twee mensen die beter zouden moeten weten.

  • 6.4 6739 stemmen
  • 130 min
  • Avontuur Actie Fantasie
Trailer afspelen

10 jaar na de gebeurtenissen in de vorige film hebben de nu getrouwde Rick en Evelyn zich gesetteld in Londen, samen met hun 9-jarige zoontje Alex. Als het lijk van Imhotep in het Britse Museum tot leven wordt gewekt, is de mummy opnieuw op zoek naar eeuwig leven. Rick en Evelyn moeten opnieuw proberen om de wereld te redden van het kwaad, en ondertussen moeten ze ook nog hun zoontje redden.


Stream The Mummy Returns (2001) online in België

Wil je The Mummy Returns (2001) kijken? Is de film The Mummy Returns met Brendan Fraser te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Mummy Returns kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je The Mummy Returns (2001) streamen op Amazon Prime Video. Het is mogelijk om de film The Mummy Returns te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. The Mummy Returns (2001) is te huur op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video om online te kijken.

Stream The Mummy Returns (2001) gratis
Huur The Mummy Returns (2001)
Download ondertiteling voor deze film The Mummy Returns (2001)
The Mummy Returns 2001 720p BluRay AC3 x264 Downloaden
The.Mummy.Returns.Box.Set.DvDrip-aXXo Downloaden
Mummy Returns, The (2001) Downloaden
mummy returns Downloaden
The Mummy Returns Track4 Downloaden
The Mummy 2 Returns [2-2] Downloaden
The.Mummy.Returns.2001.1080p.BluRay.x265-RARBG Downloaden
mummy return Downloaden
The Mummy 2 Returns [1-2] Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 4 mei 2001
  • Speelduur 130 minuten
  • Genres Avontuur, Actie & Fantasie
  • Productie budget $98,000,000
  • Opbrengst $443,280,904
  • Productiebedrijven Universal Pictures & Alphaville Films
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Egypt, Pyramid, Son, Mummy, Nile, Sequel, Tomb, Ancient egypt, 1930s, Egyptian tomb & Good versus evil.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film The Mummy Returns (2001) met Brendan Fraser is te streamen op Amazon Prime Video. The Mummy Returns (2001) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. The Mummy Returns (2001) kan je in België huren op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video.

Momenteel kun je The Mummy Returns (2001) streamen op Amazon Prime Video in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film The Mummy Returns (2001) is te koop op streamingdienst Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film The Mummy Returns (2001) huren op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je The Mummy Returns (2001) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Mummy Returns (2001) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Mummy Returns (2001) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The Mummy Returns (2001) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

The Mummy Returns (2001) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Ja, The Mummy Returns (2001) is beschikbaar op Amazon Prime Video in België. Met een abonnement bij Amazon Prime Video kan je The Mummy Returns (2001) onbeperkt gratis kijken.

The Mummy Returns (2001) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film The Mummy Returns (2001) met Brendan Fraser kopen of huren op Apple TV in België.