Superman III 1983

Als 's werelds krachtigste computer zelfs Superman kan besturen... is niemand op aarde veilig.

  • 5.5 1612 stemmen
  • 125 min
  • Komedie Sciencefiction Actie Avontuur
Trailer afspelen

De miljonair Ross Webster gebruikt de sullige, maar geniale Gus Gorman om een wapen tegen Superman te maken. Ze ontwikkelen een eigen versie van Kryptoniet om Superman te verslaan, maar het goedje heeft een onverwachte uitwerking. Gus bouwt een supercomputer die de zwakke plek van Superman bloot kan leggen, maar als de computer een eigen leven gaat leiden, is iedereen in gevaar.


Stream Superman III (1983) online in België

Wil je Superman III (1983) kijken? Is de film Superman III met Christopher Reeve te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Superman III kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Superman III te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Superman III (1983) is te huur op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video om online te kijken.

Download ondertiteling voor deze film Superman III (1983)
Superman III - Superman vs Superman (1983) DVDRip Downloaden
Superman 3 (1983) BluRay 2160p UHD HDR TrueHD AC3 FLAC NL-RetailSub REMUX Downloaden
Superman.III.1983.1080p.BluRay.1400MB.DD2.0.x264-GalaxyRG Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 17 juni 1983
  • Speelduur 125 minuten
  • Genres Komedie, Sciencefiction, Actie & Avontuur
  • Productie budget $39,000,000
  • Opbrengst $80,200,000
  • Productiebedrijven Dovemead Films & Alexander and Ilya Salkind Productions
  • Productielanden Netherlands, United Kingdom & United States of America
  • Trefwoorden Saving the world, Superhero, Super computer, Identity crisis, Loss of powers, Based on comic, Sequel, Hacking, Super power, Bowling alley & Superhuman strength.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Superman III (1983) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Superman III (1983) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video.

De film Superman III (1983) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Superman III (1983) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Superman III (1983) huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Superman III (1983) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Superman III (1983) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Superman III (1983) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Superman III (1983) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Superman III (1983) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Superman III (1983) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Superman III (1983) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Superman III (1983) met Christopher Reeve kopen of huren op Apple TV in België.