Les chevaliers blancs 2015

  • 5.6 40 stemmen
  • 112 min
  • Drama
Trailer afspelen

Jacques Arnault staat aan het hoofd van de NGO ‘Sud Secours’, een humanitaire organisatie die weeskinderen wil gaan redden uit het door burgeroorlog geterroriseerde Tsjaad, om ze mee te nemen naar kandidaat-ouders in Frankrijk. De hele operatie loopt echter niet van een leien dakje. Hij stelt voor aan een journaliste, Françoise Dubois, om zijn ploeg te vergezellen en een verslag van hun activiteiten uit te brengen. Maar die activiteiten blijken niet altijd even netjes te zijn.


Stream Les chevaliers blancs (2015) online in België

Wil je Les chevaliers blancs (2015) kijken? Is de film Les chevaliers blancs met Vincent Lindon te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Les chevaliers blancs kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Les chevaliers blancs (2015) streamen op Sooner. Het is mogelijk om de film Les chevaliers blancs te kopen op Apple TV & Google Play Movies. Les chevaliers blancs (2015) is te huur op Apple TV, Google Play Movies & Sooner om online te kijken.

Stream Les chevaliers blancs (2015) gratis
Koop Les chevaliers blancs (2015)
Huur Les chevaliers blancs (2015)
Download ondertiteling voor deze film Les chevaliers blancs (2015)
Xena Warrior Princess - s05e14 - Amphipolis Under Siege Downloaden
The.White.Knights.2015.DVDRip.x264-RedBlade Downloaden
The.White.Knights.2015.FRENCH.1080p.BluRay.x265-VXT Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Dinsdag 13 oktober 2015
  • Speelduur 112 minuten
  • Genres Drama
  • Productiebedrijven France 3 Cinéma, Les films du Worso & Le Pacte
  • Productielanden Belgium & France

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Les chevaliers blancs (2015) met Vincent Lindon is te streamen op Sooner. Les chevaliers blancs (2015) is te koop op Apple TV & Google Play Movies. Les chevaliers blancs (2015) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies & Sooner.

Momenteel kun je Les chevaliers blancs (2015) streamen op Sooner in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Les chevaliers blancs (2015) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies & Sooner. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Les chevaliers blancs (2015) huren op Apple TV, Google Play Movies & Sooner. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Les chevaliers blancs (2015) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Les chevaliers blancs (2015) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Les chevaliers blancs (2015) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Les chevaliers blancs (2015) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Les chevaliers blancs (2015) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Les chevaliers blancs (2015) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Les chevaliers blancs (2015) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Les chevaliers blancs (2015) met Vincent Lindon kopen of huren op Apple TV in België.