The Old Oak 2023

  • 7.2 232 stemmen
  • 113 min
  • Drama
Trailer afspelen

In een voormalige mijnwerkersstad staat The Old Oak, de laatste kroeg van het inmiddels vervallen plaatsje in Noord-Engeland. De lokale bevolking kan zelf amper het hoofd boven water houden en ziet hun woonplaats steeds verder leeglopen. Kroegbaas TJ hoort zijn mopperende, vaste klanten zwijgzaam aan. Als dan de pub ook nog eens met sluiting wordt bedreigt, zorgt de huisvesting van Syrische vluchtelingen in het stadje voor extra onrust. Maar een onwaarschijnlijke vriendschap brengt de verschillende werelden voorzichtig tot elkaar, met The Old Oak als gezamenlijk middelpunt. In The Old Oak gloort er hoop in het besef dat we het toch samen moeten doen.


Stream The Old Oak (2023) online in België

Wil je The Old Oak (2023) kijken? Is de film The Old Oak met Dave Turner te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Old Oak kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je The Old Oak (2023) streamen op Be TV Go. Het is mogelijk om de film The Old Oak te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. The Old Oak (2023) is te huur op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video om online te kijken.

Stream The Old Oak (2023) gratis
Download ondertiteling voor deze film The Old Oak (2023)
Dragons- Riders of Berk - 02x12 - The Flight Stuff.WEB-DL Downloaden
The.Old.Oak.2023.1080p.WEB-DL.DDP5.1.H264-AOC Downloaden
The.Old.Oak.2023.1080p.WEB-DL.DD5.1.H.264_track4_[eng] Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 29 september 2023
  • Speelduur 113 minuten
  • Genres Drama
  • Opbrengst $4,588,168
  • Productiebedrijven Sixteen Films, Why Not Productions, StudioCanal, BBC Film, Les Films du Fleuve & Goodfellas
  • Productielanden Belgium, France & United Kingdom
  • Trefwoorden Small town, Photographer, Refugee, Community, Working class, Sympathy, Syrian refugee, North of england, Migrants, Pub & Empathetic.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film The Old Oak (2023) met Dave Turner is te streamen op Be TV Go. The Old Oak (2023) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. The Old Oak (2023) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video.

Momenteel kun je The Old Oak (2023) streamen op Be TV Go in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film The Old Oak (2023) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film The Old Oak (2023) huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je The Old Oak (2023) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Old Oak (2023) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Old Oak (2023) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The Old Oak (2023) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

The Old Oak (2023) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

The Old Oak (2023) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

The Old Oak (2023) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film The Old Oak (2023) met Dave Turner kopen of huren op Apple TV in België.