Hexe Lilli - Der Drache und das magische Buch (2009) poster

Heksje Lilly: De Draak en het Magische Boek 2009

Originele titel: Hexe Lilli - Der Drache und das magische Buch

  • 5.3 85 stemmen
  • 85 min
  • Fantasie Familie Komedie

Lilli is een doodnormaal 10-jarig meisje. Dit verandert wanneer er zomaar uit het niets een magisch boek in haar kamer verschijnt, samen met zijn begeleider Hector (een onhandig draakje). Surulunda, een geheime tovenares uit de magische wereld, heeft Lilli gekozen als haar opvolgster en Hector gestuurd om alles uit te leggen aan Lilli. Lilli moet namelijk binnen 99 uur bewijzen dat ze een waardige opvolger is. Het magische boek brengt verschillende spannende avonturen met zich mee, maar ook een gevaarlijk avontuur met de boosaardige tovenaar Hieronymus, die de wereld over wil nemen. Lilli zal de confrontatie met hem aan moeten gaan.


Stream Heksje Lilly: De Draak en het Magische Boek (2009) online in België

Wil je Heksje Lilly: De Draak en het Magische Boek (2009) kijken? Is de film Heksje Lilly: De Draak en het Magische Boek met Alina Freund te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Heksje Lilly: De Draak en het Magische Boek kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Heksje Lilly: De Draak en het Magische Boek (2009) streamen op Netflix. Het is mogelijk om de film Heksje Lilly: De Draak en het Magische Boek te kopen op Apple TV. Heksje Lilly: De Draak en het Magische Boek (2009) is te huur op Apple TV om online te kijken.

Stream Heksje Lilly: De Draak en het Magische Boek (2009) gratis
Koop Heksje Lilly: De Draak en het Magische Boek (2009)
Huur Heksje Lilly: De Draak en het Magische Boek (2009)
Download ondertiteling voor deze film Hexe Lilli - Der Drache und das magische Buch (2009)
Heksje lilly de draak Downloaden
Hexe.Lilli.Der.Drache.und.das.magische.Buch.2009.Deu.1080p.h264.ac3.Subs-bp Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 12 februari 2009
  • Speelduur 85 minuten
  • Genres Fantasie, Familie & Komedie
  • Productie budget $10,000,000
  • Productiebedrijven Trixter Film, Blue Eyes Fiction, Blue Eyes Film & Television, Buena Vista International, Classic, Dor Film-West, Steinweg Emotion Pictures, Studio Babelsberg & Babelsberg Film
  • Productielanden Austria, Germany & Italy
  • Trefwoorden Witch, Magic, Sorcery & Dragon.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Heksje Lilly: De Draak en het Magische Boek (2009) met Alina Freund is te streamen op Netflix. Heksje Lilly: De Draak en het Magische Boek (2009) is te koop op Apple TV. Heksje Lilly: De Draak en het Magische Boek (2009) kan je in België huren op Apple TV.

Momenteel kun je Heksje Lilly: De Draak en het Magische Boek (2009) streamen op Netflix in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Heksje Lilly: De Draak en het Magische Boek (2009) is te koop op streamingdienst Apple TV. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Heksje Lilly: De Draak en het Magische Boek (2009) huren op Apple TV. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Heksje Lilly: De Draak en het Magische Boek (2009) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Heksje Lilly: De Draak en het Magische Boek (2009) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Heksje Lilly: De Draak en het Magische Boek (2009) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ja, Heksje Lilly: De Draak en het Magische Boek (2009) is beschikbaar op Netflix in België. Met een abonnement bij Netflix kan je Heksje Lilly: De Draak en het Magische Boek (2009) onbeperkt gratis kijken.

Heksje Lilly: De Draak en het Magische Boek (2009) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Heksje Lilly: De Draak en het Magische Boek (2009) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Heksje Lilly: De Draak en het Magische Boek (2009) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Heksje Lilly: De Draak en het Magische Boek (2009) met Alina Freund kopen of huren op Apple TV in België.