Maleficent 2014

 • 7.0 12699 stemmen
 • 97 min
 • Fantasie Avontuur Actie Familie Romantiek
Trailer afspelen

De Disney-klassieker 'Sleeping Beauty' vanuit het perspectief van de boze heks Maleficent, de heks die op de geboortedag van 'Doornroosje' een vloek uitspreekt dat het meisje zich op haar zestiende zal prikken aan een spinnewiel en zal sterven. Hoe komt het dat ze zo hard en meedogenloos is geworden en waarom heeft ze het jonge babyprinsesje eigenlijk vervloekt?


Stream Maleficent (2014) online in België

Wil je Maleficent (2014) kijken? Is de film Maleficent met Angelina Jolie te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Maleficent kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Maleficent (2014) streamen op Disney Plus. Het is mogelijk om de film Maleficent te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Maleficent (2014) is te huur op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video om online te kijken.

Stream Maleficent (2014) gratis

Acteurs en actrices

Crew


 • Verschijningsdatum Woensdag 28 mei 2014
 • Speelduur 97 minuten
 • Genres Fantasie, Avontuur, Actie, Familie & Romantiek
 • Productie budget $180,000,000
 • Opbrengst $758,539,785
 • Productiebedrijven Walt Disney Pictures & Roth Films
 • Productielanden United States of America
 • Trefwoorden Friendship, Magic, Kingdom, Fairy tale, Fairy, Prince, Villain, Enchantment, Betrayal, Curse, Kindness, Protector, Childhood friends, Good becoming evil, Raven, Dark fantasy, Based on fairy tale, Retelling, Literary adaptation, True love, Wings, Sleeping spell, Dark forest, Live action remake, Creatures, Cursed princess & Fairies.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

De film Maleficent (2014) met Angelina Jolie is te streamen op Disney Plus. Maleficent (2014) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Maleficent (2014) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video.

Momenteel kun je Maleficent (2014) streamen op Disney Plus in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Maleficent (2014) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Maleficent (2014) huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Maleficent (2014) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Maleficent (2014) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Maleficent (2014) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Maleficent (2014) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Ja, Maleficent (2014) is beschikbaar op Disney Plus in België. Met een abonnement bij Disney+ kan je Maleficent (2014) onbeperkt gratis kijken.

Maleficent (2014) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Maleficent (2014) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Maleficent (2014) met Angelina Jolie kopen of huren op Apple TV in België.