Rude Boy (1980) poster

Rude Boy 1980

  • 6.1 22 stemmen
  • 127 min
  • Drama Muziek Documentaire

Gefilmd als een fictionele documentaire, is deze iconische film het verhaal van punker Ray Gange, die zijn baan opgeeft in een West End sexshop om een roadie te worden voor de meest boeiende live band van het land: The Clash. Het volgt de band bij hun tour over alle delen van het land en de hoofdact zijn van het legendarische "Rock Against Racism Carnival" in Victoria Park, Londen; met daarbij toegang tot de repeteerruimtes en opnamestudio, terwijl ze bezig zijn met de opnamen van nummers voor hun tweede album "Give 'Em Enough Hope". Opgenomen tegen de achtergrond van de late zeventiger jaren in Groot-Brittannië, is Rude Boy veruit het beste document van de muziek en de attitude van die tijd.


Stream Rude Boy (1980) online in België

Wil je Rude Boy (1980) kijken? Is de film Rude Boy met Joe Strummer te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Rude Boy kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Rude Boy (1980) streamen op Netflix & MUBI.

Stream Rude Boy (1980) gratis

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 25 juli 1980
  • Speelduur 127 minuten
  • Genres Drama, Muziek & Documentaire
  • Productiebedrijven Buzzy Enterprises, Michael White Productions & National Film Trustee Company
  • Productielanden United Kingdom
  • Trefwoorden London, england, Punk rock, Roadie & The clash.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Rude Boy (1980) met Joe Strummer is te streamen op Netflix & MUBI.

Momenteel kun je Rude Boy (1980) streamen op Netflix & MUBI in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Rude Boy (1980) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Rude Boy (1980) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Rude Boy (1980) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Rude Boy (1980) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Rude Boy (1980) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ja, Rude Boy (1980) is beschikbaar op Netflix in België. Met een abonnement bij Netflix kan je Rude Boy (1980) onbeperkt gratis kijken.

Rude Boy (1980) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Rude Boy (1980) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Rude Boy (1980) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Rude Boy (1980) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.