Mona Lisa 1986

  • 6.8 223 stemmen
  • 104 min
  • Misdaad Drama Romantiek Thriller
Trailer afspelen

George komt net uit de gevangenis, en het enige baantje dat hij kan krijgen is die van chauffeur voor een call-girl. Aanvankelijk bemoeit George zich nergens mee, maar na verloop van tijd krijgt hij toch gevoelens voor haar en inzicht in het smoezelige wereldje.


Stream Mona Lisa (1986) online in België

Wil je Mona Lisa (1986) kijken? Is de film Mona Lisa met Bob Hoskins te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Mona Lisa kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Mona Lisa (1986) streamen op Amazon Prime Video. Het is mogelijk om de film Mona Lisa te kopen op Amazon Video. Mona Lisa (1986) is te huur op Amazon Video om online te kijken.

Stream Mona Lisa (1986) gratis
Koop Mona Lisa (1986)
Huur Mona Lisa (1986)
Download ondertiteling voor deze film Mona Lisa (1986)
Mona.Lisa.1986.REMASTERED.1080p.BluRay.X264-AMIABLE Downloaden
Mona.Lisa.1986.DVDRip Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 13 juni 1986
  • Speelduur 104 minuten
  • Genres Misdaad, Drama, Romantiek & Thriller
  • Opbrengst $5,794,184
  • Productiebedrijven Handmade Films, Palace Productions & Film4 Productions
  • Productielanden United Kingdom
  • Trefwoorden Chauffeur, London, england, Prostitute, Ex-detainee, Hoodlum & Neo-noir.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Mona Lisa (1986) met Bob Hoskins is te streamen op Amazon Prime Video. Mona Lisa (1986) is te koop op Amazon Video. Mona Lisa (1986) kan je in België huren op Amazon Video.

Momenteel kun je Mona Lisa (1986) streamen op Amazon Prime Video in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Mona Lisa (1986) is te koop op streamingdienst Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Mona Lisa (1986) huren op Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Mona Lisa (1986) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Mona Lisa (1986) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Mona Lisa (1986) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Mona Lisa (1986) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Mona Lisa (1986) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Ja, Mona Lisa (1986) is beschikbaar op Amazon Prime Video in België. Met een abonnement bij Amazon Prime Video kan je Mona Lisa (1986) onbeperkt gratis kijken.

Mona Lisa (1986) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Mona Lisa (1986) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.