Fumer fait tousser 2022

  • 6.2 292 stemmen
  • 80 min
  • Komedie Fantasie
Trailer afspelen

Na een slopend gevecht tegen een duivelse schildpad wordt een team van vijf wrekers – bekend als de Tobacco Force – verplicht naar het bos gestuurd om de teamgeest aan te wakkeren. De vijf superhelden zijn genoemd naar de ingrediënten van sigaretten: Benzène, Methanol, Nicotine, Mercure, Ammoniaque. Hun retraite verloopt wonderwel, totdat ze lucht krijgen van een complot van Lézardin, keizer van het kwaad, om de planeet aarde te vernietigen. Samen belanden ze in een hilarische strijd voor de vrede, vol bizarre verhalen en lowbudget stunts in retro-lycra.


Stream Fumer fait tousser (2022) online in België

Wil je Fumer fait tousser (2022) kijken? Is de film Fumer fait tousser met Gilles Lellouche te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Fumer fait tousser kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Fumer fait tousser te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Sooner. Fumer fait tousser (2022) is te huur op Apple TV & Sooner om online te kijken.

Koop Fumer fait tousser (2022)
Huur Fumer fait tousser (2022)
Download ondertiteling voor deze film Fumer fait tousser (2022)
Fumer.Fait.Tousser.2022.FRENCH.1080p.BluRay.x264-Ulysse Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 30 november 2022
  • Speelduur 80 minuten
  • Genres Komedie & Fantasie
  • Productie budget $6,009,575
  • Productiebedrijven Chi-Fou-Mi Productions & Gaumont
  • Productielanden France

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

Fumer fait tousser (2022) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Sooner. Fumer fait tousser (2022) kan je in België huren op Apple TV & Sooner.

De film Fumer fait tousser (2022) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Fumer fait tousser (2022) is te koop op streamingdienst Apple TV & Sooner. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Fumer fait tousser (2022) huren op Apple TV & Sooner. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Fumer fait tousser (2022) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Fumer fait tousser (2022) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Fumer fait tousser (2022) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Fumer fait tousser (2022) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Fumer fait tousser (2022) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Fumer fait tousser (2022) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Fumer fait tousser (2022) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Fumer fait tousser (2022) met Gilles Lellouche kopen of huren op Apple TV in België.