The Libertine 2004

 • 5.9 434 stemmen
 • 130 min
 • Drama Romantiek
Trailer afspelen

In het Engeland van eind zeventiende eeuw is dichter John Wilmot (Johnny Depp), de Tweede Graaf van Rochester, ongetwijfeld de meest controversiële man in het gevolg van koning Charles II. Wilmot is een onverbeterlijke rokkenjager die meer dan vrijzinnige toneelstukken schrijft. Hoewel hij getrouwd is met de mooie Elizabeth Malet, laat hij zijn oog vallen op de jonge actrice Elizabeth Barry. Hij neemt zich voor om haar bij te staan in haar prestaties op het toneel én tussen de lakens. Maar met een man als Wilmot is moeilijk te leven en als de drank zijn tol eist en alle vrouwen zich tegen hem keren is er slechts één vrouw die door dik en dun aan zijn zijde blijft staan: de echtgenote van wie John zelf eigenlijk niets meer wil weten.


Stream The Libertine (2004) online in België

Wil je The Libertine (2004) kijken? Is de film The Libertine met Johnny Depp te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Libertine kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je The Libertine (2004) streamen op Sooner. The Libertine (2004) is te huur op Sooner om online te kijken.

Stream The Libertine (2004) gratis
Huur The Libertine (2004)

Acteurs en actrices

Crew


 • Verschijningsdatum Donderdag 16 september 2004
 • Speelduur 130 minuten
 • Genres Drama & Romantiek
 • Productie budget $11,000,000
 • Opbrengst $10,900,000
 • Productiebedrijven First Choice Films, Isle of Man Film & Mr. Mudd Production
 • Productielanden United Kingdom & United States of America
 • Trefwoorden Dying and death, London, england, Poet, Monologue, Monkey, Alcoholic, Libertine, Syphilis & 17th century.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

De film The Libertine (2004) met Johnny Depp is te streamen op Sooner. The Libertine (2004) kan je in België huren op Sooner.

Momenteel kun je The Libertine (2004) streamen op Sooner in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film The Libertine (2004) is te koop op streamingdienst Sooner. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film The Libertine (2004) huren op Sooner. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je The Libertine (2004) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Libertine (2004) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Libertine (2004) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The Libertine (2004) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

The Libertine (2004) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

The Libertine (2004) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

The Libertine (2004) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. The Libertine (2004) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.