Amour fou 2014

  • 6.4 40 stemmen
  • 96 min
  • Drama Komedie Romantiek
Trailer afspelen

'Amour Fou' is geïnspireerd op het leven van schrijver en dichter Heinrich von Kleist en zijn partner Henriette Vogel. In 1811 ontmoet von Kleist, na een rijkgevulde carrière, kankerpatiënte Henriette Vogel. Na een tijdje spreekt hij met haar af in een herberg in Potsdam. Maar beiden zijn echter suïcidaal en koesteren het intense verlangen om te ontsnappen aan de pijn en het leed van het alledaagse leven.


Stream Amour fou (2014) online in België

Wil je Amour fou (2014) kijken? Is de film Amour fou met Christian Friedel te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Amour fou kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Amour fou te kopen op Apple TV & Google Play Movies. Amour fou (2014) is te huur op Apple TV & Google Play Movies om online te kijken.

Koop Amour fou (2014)
Huur Amour fou (2014)
Download ondertiteling voor deze film Amour fou (2014)
NL DVD OCR (Image Compare) Downloaden
NL DVD OCR -> Sync BluRay Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 16 mei 2014
  • Speelduur 96 minuten
  • Genres Drama, Komedie & Romantiek
  • Productiebedrijven Coop99 Filmproduktion, Essential Filmproduktion & Amour Fou Luxembourg
  • Productielanden Austria, Germany & Luxembourg
  • Trefwoorden Suicide, Poet, Biography, Love, Woman director & 19th century.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Amour fou (2014) is te koop op Apple TV & Google Play Movies. Amour fou (2014) kan je in België huren op Apple TV & Google Play Movies.

De film Amour fou (2014) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Amour fou (2014) is te koop op streamingdienst Apple TV & Google Play Movies. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Amour fou (2014) huren op Apple TV & Google Play Movies. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Amour fou (2014) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Amour fou (2014) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Amour fou (2014) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Amour fou (2014) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Amour fou (2014) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Amour fou (2014) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Amour fou (2014) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Amour fou (2014) met Christian Friedel kopen of huren op Apple TV in België.