Asterix en de Olympische Spelen 2008

Originele titel: Astérix aux Jeux olympiques

  • 5.2 1902 stemmen
  • 116 min
  • Fantasie Avontuur Komedie Familie
Trailer afspelen

De beeldschone prinses Irina heeft haar hart verloren aan de Galliër Hartstochtelix, maar Caesars zoon Brutus heeft zijn oog op haar laten vallen. Prinses Irina rest niets anders dan te verklaren dat ze zal trouwen met de winnaar van de Olympische Spelen. Asterix en Obelix worden uitgekozen om als afgevaardigden van de Galliërs deel te nemen aan de Spelen.


Stream Asterix en de Olympische Spelen (2008) online in België

Wil je Asterix en de Olympische Spelen (2008) kijken? Is de film Asterix en de Olympische Spelen met Gérard Depardieu te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Asterix en de Olympische Spelen kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Asterix en de Olympische Spelen te kopen op Rakuten TV. Asterix en de Olympische Spelen (2008) is te huur op Rakuten TV om online te kijken.

Koop Asterix en de Olympische Spelen (2008)
Huur Asterix en de Olympische Spelen (2008)
Download ondertiteling voor deze film Astérix aux Jeux olympiques (2008)
asterix aux jeux olympique Downloaden
Asterix Aux Jeux Olympiques FRENCH DVDRip XviD Downloaden
Asterix At The Olympic Games 2008 BluRay 720p DTS x264-3Li Downloaden
Asterix au jeux olympiques Downloaden
Asterix.at.the.Olympic.Games.2008.FRENCH.1080p.BluRay.H264.AAC-VXT Downloaden
Asterix.at.The.Olympic.Games.2008.MULTi.COMPLETE.BLURAY-FLAME.mkv Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 30 januari 2008
  • Speelduur 116 minuten
  • Genres Fantasie, Avontuur, Komedie & Familie
  • Productie budget $97,250,400
  • Opbrengst $132,900,000
  • Productiebedrijven TF1 Films Production, Constantin Film, Pathé Renn Productions, La Petite Reine, Tripictures, Sorolla Films, Novo RPI, uFilm, Canal+ España, Les Éditions Albert René & Canal+
  • Productielanden Belgium, France, Germany, Italy & Spain
  • Trefwoorden Colosseum, Wild boar, Magic, Competition, Olympic games, Greece, Emperor, Horse, Roman, Governance & Based on comic.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Asterix en de Olympische Spelen (2008) is te koop op Rakuten TV. Asterix en de Olympische Spelen (2008) kan je in België huren op Rakuten TV.

De film Asterix en de Olympische Spelen (2008) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Asterix en de Olympische Spelen (2008) is te koop op streamingdienst Rakuten TV. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Asterix en de Olympische Spelen (2008) huren op Rakuten TV. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Asterix en de Olympische Spelen (2008) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Asterix en de Olympische Spelen (2008) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Asterix en de Olympische Spelen (2008) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Asterix en de Olympische Spelen (2008) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Asterix en de Olympische Spelen (2008) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Asterix en de Olympische Spelen (2008) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Asterix en de Olympische Spelen (2008) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Asterix en de Olympische Spelen (2008) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.