Asterix & Obelix bij de Britten 2012

Originele titel: Astérix & Obélix : Au service de Sa Majesté

  • 5.0 1253 stemmen
  • 110 min
  • Familie Avontuur Komedie
Trailer afspelen

Julius Caesar is geland in Groot-Brittannië, waar een klein dorpje moedig stand houdt tegen de Romeinse Legioenen. Maar de situatie wordt kritiek en de dorpsbewoners kunnen het niet langer meer aan. Wanneer Jolitorax (één van de dorpsbewoners) op zoek gaat naar vrijwilligers om de hulp in te roepen van zijn neef Gaul Asterix en brengt zo een ketel met toverdrank mee naar het Britse dorpje.


Stream Asterix & Obelix bij de Britten (2012) online in België

Wil je Asterix & Obelix bij de Britten (2012) kijken? Is de film Asterix & Obelix bij de Britten met Édouard Baer te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Asterix & Obelix bij de Britten kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Asterix & Obelix bij de Britten te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Sooner & Amazon Video. Asterix & Obelix bij de Britten (2012) is te huur op Apple TV, Google Play Movies, Sooner & Amazon Video om online te kijken.

Koop Asterix & Obelix bij de Britten (2012)
Huur Asterix & Obelix bij de Britten (2012)
Download ondertiteling voor deze film Astérix & Obélix : Au service de Sa Majesté (2012)
Asterix.et.Obelix.Au.service.de.Sa.Majeste.2012.FRENCH.480p.BRRip.XviD.AC3-PTpOWeR Downloaden
Asterix & Obelix Au service de Sa Majeste 2012 3Li BluRay 720p Downloaden
Asterix and Obelix, God Save Britannia Downloaden
Asterix.and.Obelix.God.Save.Britannia.2012.FRENCH.1080p.BluRay.H264.AAC-VXT Downloaden
Asterix.und.Obelix.-.Im.Auftrag.Ihrer.Majestaet.2012.German.1080p.DL.DTSHD.MA.BluRay.AVC.Remux-pmHD Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 17 oktober 2012
  • Speelduur 110 minuten
  • Genres Familie, Avontuur & Komedie
  • Productie budget $61,000,000
  • Opbrengst $61,319,383
  • Productiebedrijven Fidélité Films, Cinetotal, Lucky Red, Morena Films, Saint Sébastien Froissart, France 2 Cinéma & France 3 Cinéma
  • Productielanden France, Hungary, Italy & Spain
  • Trefwoorden Roman, Based on comic, Courtship & 1st century.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Asterix & Obelix bij de Britten (2012) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Sooner & Amazon Video. Asterix & Obelix bij de Britten (2012) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies, Sooner & Amazon Video.

De film Asterix & Obelix bij de Britten (2012) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Asterix & Obelix bij de Britten (2012) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies, Sooner & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Asterix & Obelix bij de Britten (2012) huren op Apple TV, Google Play Movies, Sooner & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Asterix & Obelix bij de Britten (2012) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Asterix & Obelix bij de Britten (2012) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Asterix & Obelix bij de Britten (2012) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Asterix & Obelix bij de Britten (2012) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Asterix & Obelix bij de Britten (2012) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Asterix & Obelix bij de Britten (2012) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Asterix & Obelix bij de Britten (2012) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Asterix & Obelix bij de Britten (2012) met Édouard Baer kopen of huren op Apple TV in België.