Asterix & Obelix tegen Caesar 1999

Originele titel: Astérix & Obélix contre César

  • 6.0 1805 stemmen
  • 109 min
  • Familie Avontuur Komedie Fantasie
Trailer afspelen

Het is 50 jaar voor Christus. Onze grote helden Asterix en Obelix leven in een klein dorp in Gallië. Het is het enige dorp dat de Romeinen nog niet hebben veroverd. Als Julius Ceasar hoort van het opstandige dorp, roept hij de hulp in van Castrofus. Zal het Asterix en obelix lukken om alle beproevingen te weerstaan en in vrede verder te leven?


Stream Asterix & Obelix tegen Caesar (1999) online in België

Wil je Asterix & Obelix tegen Caesar (1999) kijken? Is de film Asterix & Obelix tegen Caesar met Christian Clavier te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Asterix & Obelix tegen Caesar kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Asterix & Obelix tegen Caesar te kopen op Apple TV & Rakuten TV. Asterix & Obelix tegen Caesar (1999) is te huur op Apple TV & Rakuten TV om online te kijken.

Koop Asterix & Obelix tegen Caesar (1999)
Huur Asterix & Obelix tegen Caesar (1999)
Download ondertiteling voor deze film Astérix & Obélix contre César (1999)
Astcesar.ned Downloaden
Astérix Et Obélix Contre César 1999 BRRip 720p H264-3Li Downloaden
Asterix Et Obelix Contre Cesar 1999 BluRay 720p DTS x264-3Li Downloaden
Asterix.and.Obelix.vs.Caesar.1999.FRENCH.1080p.BluRay.H264.AAC-VXT Downloaden
s8-asterix.720p Downloaden
Asterix.And.Obelix.Vs..Caesar.1999.1080p.BluRay.x264.AAC5.1-[YTS.MX] Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 3 februari 1999
  • Speelduur 109 minuten
  • Genres Familie, Avontuur, Komedie & Fantasie
  • Opbrengst $1,644,060
  • Productiebedrijven AMLF, Bavaria Entertainment, Cecchi Gori, Canal+, Katharina, Pathé Films, TF1 Films Production & Renn Productions
  • Productielanden France, Germany & Italy
  • Trefwoorden Rome, italy, Roman empire, Fight, Resistance, Sinti and romanies , Roman, Fistfight, Ancient rome, Based on comic & 1st century.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Asterix & Obelix tegen Caesar (1999) is te koop op Apple TV & Rakuten TV. Asterix & Obelix tegen Caesar (1999) kan je in België huren op Apple TV & Rakuten TV.

De film Asterix & Obelix tegen Caesar (1999) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Asterix & Obelix tegen Caesar (1999) is te koop op streamingdienst Apple TV & Rakuten TV. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Asterix & Obelix tegen Caesar (1999) huren op Apple TV & Rakuten TV. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Asterix & Obelix tegen Caesar (1999) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Asterix & Obelix tegen Caesar (1999) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Asterix & Obelix tegen Caesar (1999) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Asterix & Obelix tegen Caesar (1999) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Asterix & Obelix tegen Caesar (1999) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Asterix & Obelix tegen Caesar (1999) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Asterix & Obelix tegen Caesar (1999) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Asterix & Obelix tegen Caesar (1999) met Christian Clavier kopen of huren op Apple TV in België.