Catwoman 2004

 • 4.5 3207 stemmen
 • 104 min
 • Actie Fantasie Misdaad
Trailer afspelen

Catwoman vertelt het verhaal over de volgzame werknemer Patience Philips (Halle Berry) die zichzelf wegcijfert voor haar heethoofdige baas en ex-model Laurel Hedare. Patience werkt als grafisch ontwerpster voor Hedare Beauty, een mega cosmeticabedrijf dat op de rand staat van het uitbrengen van revolutionaire anti-verouderingsproducten. Als Patience er onverwachts achter komt dat de nieuwe producten van haar werkgever vreselijke bijwerkingen hebben, bevindt ze zich ongewild in het middelpunt van een bedrijfscomplot. Wat daarna gebeurt, zal Patience voor altijd veranderen. Ze wordt vermoord, maar wordt getransformeerd in een vrouw met de kracht, snelheid, behendigheid en het sterke gevoel van een kat. Met haar nieuwe eigenschappen en katachtige intuïtie, wordt ze Catwoman: een sluw en sluipend schepsel dat op de grens balanceert van goed en kwaad. Zoals elke wilde kat is ze gevaarlijk, ongrijpbaar en ontembaar.


Stream Catwoman (2004) online in België

Wil je Catwoman (2004) kijken? Is de film Catwoman met Halle Berry te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Catwoman kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Catwoman (2004) streamen op Netflix. Het is mogelijk om de film Catwoman te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Catwoman (2004) is te huur op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video om online te kijken.

Download ondertiteling voor deze film Catwoman (2004)
Toon alle ondertiteling versies
Catwoman Downloaden
Catwoman 2004 720p BluRay x264 HDCLASSiCS Downloaden
Catwoman.2004.720p.BluRay.x264-HDCLASSiCS Downloaden
Catwoman Downloaden
Halle Berry - Catwoman - NL Subs Downloaden
Catwoman 2004 KLAXXON Downloaden
Catwoman Downloaden
Catwoman Downloaden
Catwoman Downloaden
Catwoman Downloaden
Catwoman [2-2] Downloaden
Catwoman (2004) 2-cd Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


 • Verschijningsdatum Donderdag 22 juli 2004
 • Speelduur 104 minuten
 • Genres Actie, Fantasie & Misdaad
 • Productie budget $100,000,000
 • Opbrengst $82,102,379
 • Productiebedrijven Village Roadshow Pictures, Di Novi Pictures, Frantic Films, Maple Shade Films, Catwoman Films & Warner Bros. Pictures
 • Productielanden Canada & United States of America
 • Trefwoorden Superhero, Based on comic, Vigilante, Evil corporation, Female protagonist, Urban setting, Masked vigilante, Super villain & Masked superhero.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

De film Catwoman (2004) met Halle Berry is te streamen op Netflix. Catwoman (2004) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Catwoman (2004) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video.

Momenteel kun je Catwoman (2004) streamen op Netflix in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Catwoman (2004) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Catwoman (2004) huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Catwoman (2004) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Catwoman (2004) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Catwoman (2004) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ja, Catwoman (2004) is beschikbaar op Netflix in België. Met een abonnement bij Netflix kan je Catwoman (2004) onbeperkt gratis kijken.

Catwoman (2004) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Catwoman (2004) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Catwoman (2004) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Catwoman (2004) met Halle Berry kopen of huren op Apple TV in België.