Ópium: Egy elmebeteg nő naplója (2007) poster

Ópium: Egy elmebeteg nő naplója 2007

  • 5.5 18 stemmen
  • 108 min
  • Drama

Josef Brenner is begin 20e eeuw werkzaam als arts in een kliniek voor geestelijke gezondheidszorg in Engeland. Hij probeert ook een boek te schrijven, maar de inspiratie ontbreekt. Morfine moet hem daarbij helpen. Op een dag krijgt hij een nieuwe patiënt, de 28 jarige Gizella. De vrouw denkt dat ze is bezeten is door het kwaad. Algauw ontdekt Brenner dat Gizella buitenaardse krachten bezit. Langzaamaan groeien Brenner en Gizella naar elkaar toe en krijgen een seksuele relatie. Middels het vrouwelijke lichaam probeert Brenner contact te krijgen met het Kwaad om bovennatuurlijke krachten te verwerven; een stoutmoedige met een fatale afloop….


Stream Ópium: Egy elmebeteg nő naplója (2007) online in België

Wil je Ópium: Egy elmebeteg nő naplója (2007) kijken? Is de film Ópium: Egy elmebeteg nő naplója met Ulrich Thomsen te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Ópium: Egy elmebeteg nő naplója kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 29 maart 2007
  • Speelduur 108 minuten
  • Genres Drama
  • Productiebedrijven EuroArts
  • Productielanden Hungary

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Ópium: Egy elmebeteg nő naplója (2007) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Ópium: Egy elmebeteg nő naplója (2007) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Ópium: Egy elmebeteg nő naplója (2007) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Ópium: Egy elmebeteg nő naplója (2007) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Ópium: Egy elmebeteg nő naplója (2007) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Ópium: Egy elmebeteg nő naplója (2007) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Ópium: Egy elmebeteg nő naplója (2007) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ópium: Egy elmebeteg nő naplója (2007) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Ópium: Egy elmebeteg nő naplója (2007) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Ópium: Egy elmebeteg nő naplója (2007) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Ópium: Egy elmebeteg nő naplója (2007) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Ópium: Egy elmebeteg nő naplója (2007) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.