Wee Sing in the Marvelous Musical Mansion 1992

  • 3.3 7 stemmen
  • 71 min
  • Familie
Trailer afspelen

Een mysterieus pakketje uit Timboektoe? Een deurklopper die raadsels rammelt? Muziekdoosjes die tot leven komen? Piccolopizza en pianopudding? Waar vind je zulke magische, muzikale, mysterieuze dingen? In het prachtige muzikale landhuis van oom Rubato! Dans en zing in elke kamer met betoverende nieuwe vrienden en help oom Rubato, tante Annabella, Alex, Benji en Kelly een zeer verbijsterend mysterie op te lossen: wie of wat heeft alle ontbrekende muzikale schatten meegenomen? Geniet van dit gezonde entertainment voor het hele gezin. Oogverblindende sets en meer dan 20 opbeurende zang- en dansnummers laten schattige personages zien die de liefde voor muziek inspireren en tegelijkertijd belangrijke waarden delen, waaronder zelfrespect en rekening houden met anderen.


Stream Wee Sing in the Marvelous Musical Mansion (1992) online in België

Wil je Wee Sing in the Marvelous Musical Mansion (1992) kijken? Is de film Wee Sing in the Marvelous Musical Mansion met Vana O'Brien te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Wee Sing in the Marvelous Musical Mansion kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices


  • Verschijningsdatum Vrijdag 4 september 1992
  • Speelduur 71 minuten
  • Genres Familie
  • Productie budget $400,000

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Wee Sing in the Marvelous Musical Mansion (1992) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Wee Sing in the Marvelous Musical Mansion (1992) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Wee Sing in the Marvelous Musical Mansion (1992) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Wee Sing in the Marvelous Musical Mansion (1992) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Wee Sing in the Marvelous Musical Mansion (1992) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Wee Sing in the Marvelous Musical Mansion (1992) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Wee Sing in the Marvelous Musical Mansion (1992) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Wee Sing in the Marvelous Musical Mansion (1992) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Wee Sing in the Marvelous Musical Mansion (1992) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Wee Sing in the Marvelous Musical Mansion (1992) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Wee Sing in the Marvelous Musical Mansion (1992) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Wee Sing in the Marvelous Musical Mansion (1992) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.