The Marvels 2023

Hoger. Verder. Sneller. Samen.

 • 6.2 1890 stemmen
 • 105 min
 • Sciencefiction Avontuur Actie
Trailer afspelen

Carol Danvers, beter bekend als Captain Marvel, heeft haar naam heroverd tegen de Kree en wraak genomen op de Supreme Intelligence. Het universum is nu echter gedestabiliseerd en dat heeft grote gevolgen. Carol wordt naar een wormgat gestuurd dat verband houdt met de Kree. Om het universum te redden zal ze haar krachten moeten bundelen met haar nichtje Monica Rambeau en Kamala Khan, ook bekend als Ms. Marvel.


Stream The Marvels (2023) online in België

Wil je The Marvels (2023) kijken? Is de film The Marvels met Brie Larson te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Marvels kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je The Marvels (2023) streamen op Disney Plus. Het is mogelijk om de film The Marvels te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. The Marvels (2023) is te huur op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video om online te kijken.

Stream The Marvels (2023) gratis

Acteurs en actrices

Crew


 • Verschijningsdatum Woensdag 8 november 2023
 • Speelduur 105 minuten
 • Genres Sciencefiction, Avontuur & Actie
 • Productie budget $274,800,000
 • Opbrengst $207,089,999
 • Productiebedrijven Marvel Studios & Kevin Feige Productions
 • Productielanden United States of America
 • Trefwoorden Hero, Superhero, Space travel, Based on comic, Sequel, Teenage girl, Aftercreditsstinger, Duringcreditsstinger, Marvel cinematic universe (mcu) & Space adventure.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

De film The Marvels (2023) met Brie Larson is te streamen op Disney Plus. The Marvels (2023) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. The Marvels (2023) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video.

Momenteel kun je The Marvels (2023) streamen op Disney Plus in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film The Marvels (2023) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film The Marvels (2023) huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je The Marvels (2023) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Marvels (2023) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Marvels (2023) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The Marvels (2023) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Ja, The Marvels (2023) is beschikbaar op Disney Plus in België. Met een abonnement bij Disney+ kan je The Marvels (2023) onbeperkt gratis kijken.

The Marvels (2023) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

The Marvels (2023) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film The Marvels (2023) met Brie Larson kopen of huren op Apple TV in België.