Blessed 2004

  • 4.6 45 stemmen
  • 91 min
  • Thriller Mysterie Horror
Trailer afspelen

Een serie vreselijke moorden en een religieus kunstwerk, ontvreemd uit een katholieke kerk in de heuvels van Italië... Alle sporen leiden naar New York, waar Samantha en Chris Howard, een gelukkig getrouwd stel, hun kinderwens proberen te vervullen. Als gevolg van een ongeluk zijn Samantha's eierstokken beschadigd en ze is niet in staat om kinderen te krijgen via de natuurlijke weg. Als de twee aan de kust van New Jersey op vakantie zijn, ontmoeten ze de charmante en zeer rijke Earl Sidney. De geldproblemen van Samantha en Chris verdwijnen als sneeuw voor de zon wanneer Chris, die romans wil gaan schrijven, van Sidney een voorschot van 25.000 dollar krijgt. Daarmee kan zijn vrouw eindelijk een dure in-vitrobehandeling ondergaan in de vruchtbaarheidskliniek van dr. Leeds. Vier jaar verstrijken. Samantha en Chris hebben twee schattige kinderen. Er is alleen één probleem.... Het zijn satanskinderen!


Stream Blessed (2004) online in België

Wil je Blessed (2004) kijken? Is de film Blessed met Heather Graham te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Blessed kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België

Download ondertiteling voor deze film Blessed (2004)
Blessed Downloaden
Blessed (2004) Downloaden
Blessed (2004) Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zondag 16 mei 2004
  • Speelduur 91 minuten
  • Genres Thriller, Mysterie & Horror
  • Productiebedrijven Andrew Stevens Entertainment, Syndicate Films, K%2FW Productions, Phoenix Film Partnership No. 2 & Blessed Film Company
  • Productielanden Romania & United Kingdom

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Blessed (2004) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Blessed (2004) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Blessed (2004) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Blessed (2004) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Blessed (2004) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Blessed (2004) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Blessed (2004) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Blessed (2004) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Blessed (2004) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Blessed (2004) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Blessed (2004) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Blessed (2004) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.