Anklaget 2005

  • 6.6 46 stemmen
  • 103 min
  • Thriller Drama
Trailer afspelen

Een jong meisje klaagt haar vader aan voor seksueel misbruik. De vader en moeder zijn erdoor geschokt en het is vanaf het begin duidelijk dat het heel moeilijk wordt voor deze familie ooit weer gezamenlijk door het leven te gaan. De rechtszaak beïnvloedt alle drie de levens en alle drie moeten ze logische gedachten en leugens van elkaar proberen te onderscheiden. Het vertrouwen van de afzonderlijke familieleden richting elkaar en richting de wereld is van het ene op het andere moment voor het grootste deel verdwenen.


Stream Anklaget (2005) online in België

Wil je Anklaget (2005) kijken? Is de film Anklaget met Troels Lyby te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Anklaget kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Anklaget (2005) streamen op Netflix.

Stream Anklaget (2005) gratis
Download ondertiteling voor deze film Anklaget (2005)
Accused.2005.DANISH.720p.NF.WEB-DL.DDP5.1.x264-PAAI Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 28 januari 2005
  • Speelduur 103 minuten
  • Genres Thriller & Drama
  • Productiebedrijven TV 2 & Nordisk Film Denmark
  • Productielanden Denmark
  • Trefwoorden Sexual abuse, Prisoner, Degradation, Lawyer & Incest.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Anklaget (2005) met Troels Lyby is te streamen op Netflix.

Momenteel kun je Anklaget (2005) streamen op Netflix in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Anklaget (2005) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Anklaget (2005) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Anklaget (2005) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Anklaget (2005) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Anklaget (2005) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ja, Anklaget (2005) is beschikbaar op Netflix in België. Met een abonnement bij Netflix kan je Anklaget (2005) onbeperkt gratis kijken.

Anklaget (2005) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Anklaget (2005) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Anklaget (2005) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Anklaget (2005) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.