Was nützt die Liebe in Gedanken 2004

  • 6.3 53 stemmen
  • 89 min
  • Drama
Trailer afspelen

Juni 1927. Paul Krantz en Günther Scheller staan op het punt hun eindexamens af te leggen. Beide jongens verwachten erg veel van het leven: ze willen genieten, met volle teugen en zonder compromissen en van de liefde verlangen ze net hetzelfde. Bij de oprichting van hun "zelfmoordclub" hebben ze elkaar gezworen er een einde aan te maken van zodra er in hun leven geen liefde meer is. Samen met Günthers zus Hilde brengen ze een weekend door in het buitenverblijf van de Schellers. Paul wordt verliefd op Hilde en het ziet er naar uit dat het wederzijds is. Maar Hilde is een felbegeerd meisje, en tijdens een feest in het landhuis gaat ze naar bed met Hans, die ooit nog iets gehad heeft met haar broer. Paul is erg ontgoocheld en Günther al even erg, want die was stiekem verliefd op zijn vriend. Het feest loopt uit de hand, en zal tot verregaande gevolgen leiden...


Stream Was nützt die Liebe in Gedanken (2004) online in België

Wil je Was nützt die Liebe in Gedanken (2004) kijken? Is de film Was nützt die Liebe in Gedanken met Daniel Brühl te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Was nützt die Liebe in Gedanken kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 12 februari 2004
  • Speelduur 89 minuten
  • Genres Drama
  • Productiebedrijven ZDF, X Filme Creative Pool & ARTE
  • Productielanden Germany
  • Trefwoorden Suicide, Berlin, germany, Lake, Sibling relationship, Court case, Love triangle, Brandenburg, Poet, Gay interest, Teenage crush, Summer, Celebration & Incest.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Was nützt die Liebe in Gedanken (2004) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Was nützt die Liebe in Gedanken (2004) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Was nützt die Liebe in Gedanken (2004) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Was nützt die Liebe in Gedanken (2004) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Was nützt die Liebe in Gedanken (2004) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Was nützt die Liebe in Gedanken (2004) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Was nützt die Liebe in Gedanken (2004) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Was nützt die Liebe in Gedanken (2004) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Was nützt die Liebe in Gedanken (2004) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Was nützt die Liebe in Gedanken (2004) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Was nützt die Liebe in Gedanken (2004) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Was nützt die Liebe in Gedanken (2004) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.