Ginger Snaps Back: The Beginning 2004

  • 6.1 248 stemmen
  • 91 min
  • Horror Drama
Trailer afspelen

Canada, 1815. Ginger en Brigitte zijn overlevenden van een schipbreuk. Tijdens hun tocht door het barre winterse landschap vinden ze onderdak in een fort. Ginger en Brigitte denken dat ze veilig zijn, maar wanneer het fort ’s nachts wordt aangevallen door een troep hongerige weerwolven, zitten ze als ratten in de val. In het fort lopen de spanningen op tot het kookpunt. Ginger en Brigitte zullen zichzelf moeten zien te redden, omringt door bloeddorstige monsters, in het bos...


Stream Ginger Snaps Back: The Beginning (2004) online in België

Wil je Ginger Snaps Back: The Beginning (2004) kijken? Is de film Ginger Snaps Back: The Beginning met Katharine Isabelle te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Ginger Snaps Back: The Beginning kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België

Download ondertiteling voor deze film Ginger Snaps Back: The Beginning (2004)
Ginger Snaps Back: The Beginning Downloaden
Ginger Snaps Back (2004) Downloaden
Ginger.Snaps.3.The.Beginning.2004.720p.BluRay.H264.AAC-RARBG Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zaterdag 10 juli 2004
  • Speelduur 91 minuten
  • Genres Horror & Drama
  • Productiebedrijven 49 Film, Lions Gate Films & Copperheart Entertainment
  • Productielanden Canada
  • Trefwoorden Bite, Transformation, Forest, Sister, Best friend & Werewolf.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Ginger Snaps Back: The Beginning (2004) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Ginger Snaps Back: The Beginning (2004) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Ginger Snaps Back: The Beginning (2004) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Ginger Snaps Back: The Beginning (2004) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Ginger Snaps Back: The Beginning (2004) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Ginger Snaps Back: The Beginning (2004) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Ginger Snaps Back: The Beginning (2004) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ginger Snaps Back: The Beginning (2004) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Ginger Snaps Back: The Beginning (2004) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Ginger Snaps Back: The Beginning (2004) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Ginger Snaps Back: The Beginning (2004) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Ginger Snaps Back: The Beginning (2004) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.