Leo 2023

  • 7.4 960 stemmen
  • 102 min
  • Animatie Komedie Familie
Trailer afspelen

De afgematte 74-jarige hagedis Leo zit al tientallen jaren vast in hetzelfde klaslokaal in Florida met zijn terrariumgenootschildpad. Als hij ontdekt dat hij nog maar één jaar te leven heeft, is hij van plan te ontsnappen en het leven aan de buitenkant te ervaren, maar in plaats daarvan raakt hij verstrikt in de problemen van zijn angstige leerlingen, waaronder een onmogelijk gemene vervangende leraar.


Stream Leo (2023) online in België

Wil je Leo (2023) kijken? Is de film Leo met Adam Sandler te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Leo kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Leo (2023) streamen op Netflix.

Stream Leo (2023) gratis

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 17 november 2023
  • Speelduur 102 minuten
  • Genres Animatie, Komedie & Familie
  • Productiebedrijven Happy Madison Productions & Animal Logic
  • Productielanden Australia & United States of America
  • Trefwoorden Classroom, Musical & Bucket list.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

De film Leo (2023) met Adam Sandler is te streamen op Netflix.

Momenteel kun je Leo (2023) streamen op Netflix in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Leo (2023) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Leo (2023) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Leo (2023) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Leo (2023) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Leo (2023) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ja, Leo (2023) is beschikbaar op Netflix in België. Met een abonnement bij Netflix kan je Leo (2023) onbeperkt gratis kijken.

Leo (2023) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Leo (2023) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Leo (2023) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Leo (2023) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.