Jandino: Laat ze maar komen (2013) poster

Jandino: Laat ze maar komen 2013

  • 90 min
  • Komedie

Jandino Asporaat is uniek in zijn soort. Vol passie en charme overspoelt deze warmbloedige cabaretier het publiek met scherpe energieke grappen, mooie verhalen, eigenzinnige personages en prachtige liedjes. Op de DVD 'Laat ze maar komen' daagt Jandino alles en iedereen uit, maar bovenal zichzelf. Hoe wil je het hebben? Zeg het maar. Jandino Asporaat deinst nergens voor terug. Alles pakt hij aan. Alles wil hij geven. Een mooi verhaal? Een serie scherpe grappen? Een prachtig lied? You name it. Laat ze maar komen. Hij wacht…


Stream Jandino: Laat ze maar komen (2013) online in België

Wil je Jandino: Laat ze maar komen (2013) kijken? Is de film Jandino: Laat ze maar komen met Jandino Asporaat te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Jandino: Laat ze maar komen kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices


  • Verschijningsdatum Vrijdag 1 november 2013
  • Speelduur 90 minuten
  • Genres Komedie
  • Trefwoorden Musical & Stand-up comedy.

Links Officiële website IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Jandino: Laat ze maar komen (2013) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Jandino: Laat ze maar komen (2013) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Jandino: Laat ze maar komen (2013) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Jandino: Laat ze maar komen (2013) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Jandino: Laat ze maar komen (2013) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Jandino: Laat ze maar komen (2013) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Jandino: Laat ze maar komen (2013) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Jandino: Laat ze maar komen (2013) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Jandino: Laat ze maar komen (2013) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Jandino: Laat ze maar komen (2013) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Jandino: Laat ze maar komen (2013) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Jandino: Laat ze maar komen (2013) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.