Wonka 2023

 • 7.2 2289 stemmen
 • 116 min
 • Komedie Familie Fantasie
Trailer afspelen

De jonge Willy Wonka heeft allerlei heerlijke ideeën en is vastbesloten de wereld stapje voor stapje lekkerder te maken. Wat bewijst dat de beste dingen in het leven beginnen met een droom en dat alles mogelijk is als je het geluk hebt om Willy Wonka te ontmoeten.


Stream Wonka (2023) online in België

Wil je Wonka (2023) kijken? Is de film Wonka met Timothée Chalamet te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Wonka kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Wonka te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Wonka (2023) is te huur op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video om online te kijken.


Acteurs en actrices

Crew


 • Verschijningsdatum Woensdag 6 december 2023
 • Speelduur 116 minuten
 • Genres Komedie, Familie & Fantasie
 • Productie budget $125,000,000
 • Opbrengst $617,921,297
 • Productiebedrijven Warner Bros. Pictures, Village Roadshow Pictures, The Roald Dahl Story Company, Heyday Films & Domain Entertainment
 • Productielanden United Kingdom & United States of America
 • Trefwoorden Chocolate, Musical, Prequel, Duringcreditsstinger & Cartel.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

Wonka (2023) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Wonka (2023) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video.

De film Wonka (2023) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Wonka (2023) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Wonka (2023) huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Wonka (2023) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Wonka (2023) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Wonka (2023) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Wonka (2023) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Wonka (2023) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Wonka (2023) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Wonka (2023) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Wonka (2023) met Timothée Chalamet kopen of huren op Apple TV in België.