Freelance 2023

Pensioen paste niet bij hem.

 • 6.5 584 stemmen
 • 108 min
 • Actie Komedie
Trailer afspelen

Wanneer Mason besluit het leger te verlaten om een gezin te starten, wordt zijn nieuwe, uitzichtloze leven onderbroken door een gevaarlijke missie. Hij wordt aangewezen als bodyguard voor een uitgebluste journaliste terwijl ze een genadeloze, maar charmante dictator interviewt. Net wanneer ze op het punt staat de primeur van haar leven te krijgen, breekt er een militaire staatsgreep uit en moet het onwaarschijnlijke trio uitzoeken hoe ze de jungle, de aanvallers en vooral elkaar kunnen overleven.


Stream Freelance (2023) online in België

Wil je Freelance (2023) kijken? Is de film Freelance met John Cena te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Freelance kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Freelance (2023) is te huur op Google Play Movies om online te kijken.

Huur Freelance (2023)

Acteurs en actrices

Crew


 • Verschijningsdatum Donderdag 5 oktober 2023
 • Speelduur 108 minuten
 • Genres Actie & Komedie
 • Productie budget $40,000,000
 • Opbrengst $9,112,817
 • Productiebedrijven Endurance Media, AGC Studios, Sentient Entertainment, Signature Films, Wideangle Films & Lipsync Productions
 • Productielanden United States of America
 • Trefwoorden Coup d'etat, Dictatorship, Political assassination, Duringcreditsstinger, Investigative journalism, Ex special forces & Fictional city.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Freelance (2023) kan je in België huren op Google Play Movies.

De film Freelance (2023) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Freelance (2023) is te koop op streamingdienst Google Play Movies. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Freelance (2023) huren op Google Play Movies. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Freelance (2023) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Freelance (2023) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Freelance (2023) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Freelance (2023) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Freelance (2023) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Freelance (2023) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Freelance (2023) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Freelance (2023) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.